Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Koleso je možná znovu využívaný | foto: instagram.com

Je Koleso opět využívaný? Tiktoker se chce proslavit a označuje se v jeho příspěvcích

Koleso se dostal do společnosti podivného mladíka, který působí tak, že se chce skrze něj proslavit. Nejen že se neustále označuje v jeho příspěvcích, ale dokonce ho ukazuje ve videích, ve kterých Koleso vůbec nehraje žádnou roli. Mladík ale nezískal skoro žádné sledující a také si Kolesa nastěhoval domů.
  9:45

Kontroverzní influencer Patrik Pešava, kterého lidé ale znají spíše jako Kolesa, na sebe neustále přitahuje pozornost. Veřejnosti se připomněl na druhém galavečeru organizace Clash of the Stars, kde zvítězil v polštářové bitvě nad Lukášem Krilem. Nedávno se také objevil na instagramovém profilu organizace Red Face, kde bude pravděpodobně zápasit. Protože se na něj nestále upínají zraky mnoha lidí, není divu, že toho chtějí někteří lidé využít a skrze Pešavu si nahnat čísla na sociálních sítích. Právě tak působí třicetiletý Tomáš Nguyen, který se začal ochomýtat kolem Pešavy. Způsob, jakým Nguyen vede kamarádství s Pešavou, je totiž velmi podivný.

Nguyen totiž natáčí videa na TikTok, kde ho sleduje necelých 37 tisíc lidí. Od té doby, co se začal bavit s Pešavou, se v jeho videích influencer objevuje velmi často. Nguyen se ho občas snaží donutit k tomu, aby promluvil o svých zážitcích z různých akcí, chodí spolu venčit psa a Pešava je na kameru nucený navazovat kontakt s holkami a nebo si z něj prostě pouze dělá legraci. Zajímavé ale je, že Nguyen často točí videa, kde mluví pouze o sobě, o svém profilu na TikToku a Instagramu a zároveň nastaví svůj telefon tak, aby byl v pozadí vidět také Pešava, který ale kolikrát vůbec netuší, že je natáčený. Ve spoustě videí, ve kterých se objevil Pešava, si Nguyen přidává název svého Instagramu. Pravděpodobně si totiž myslí, že videa s Pešavou budou virální a on si díky tomu získá nové sledující.

To se mu ovšem příliš nedaří, protože i když ho na TikToku sleduje skoro 37 tisíc lidí, na Instagramu ho sleduje pouze něco málo přes 600 lidí. Protože Nguyenovi jde očividně hlavně o to, aby měl co největší počet sledujících právě na Instagramu, rozhodl se proto zkusit využít Pešavovu popularitu jinak. Pešava má totiž na Instagramu hned několik účtů, kde ho sledují desítky tisíc lidí. Na jednom z jeho účtů se objevil odkaz na instagramový profil Nguyena a spolu s ním také jeho emailová adresa. Otázkou ovšem je, jestli se tam jeho adresa objevila po domluvě s Pešavou, který očividně Nguyenovi plně důvěřuje, nebo jestli o tom Pešava vůbec ví. Soudě podle příspěvků, které se na jednom profilu objevují, účet spravuje Nguyen sám. Samozřejmě v příspěvcích nezapomíná aktivně označovat svůj vlastní profil, lidi ale očividně zajímá pouze Pešava.

Nguyen si navíc řekl, že chce mít Pešavu na blízku. Rozhodl se ho proto nastěhovat na nějakou dobu k sobě domů, odkud s ním přidává spoustu videí. Pešava si teď navíc polepšil, protože na Instagramu představil novou placenou spolupráci se společností 321Speed, která půjčuje auta. Přidal nejprve fotku a hned poté také video, ve kterém stojí u auta Ford Mustang, který je dělaný v karosérii kabriolet. „Takže čau vy k*ndy, dneska jsem si půjčil Ford Mustang v cabriu od firmy 321Speed a prostě poslouchej ten zvuk, ty d*bile,“ řekl ve videu Pešava, vlezl do auta a začal ho túrovat. Z auta ale hned vylezl a ani se s ním nerozjel. Není navíc jisté, jestli má Pešava vůbec řidičák. Vzhledem k tomu, že dost často pije alkohol, je pravděpodobné, že se v autě nikdy neprojede.

To se ovšem nedá říct o Nguyenovi, který řidičák má a dost možná využil možnosti projet se ve vypůjčeném autě. Pešava tak nejspíš dostal pouze peníze za placené partnerství. I když je zřejmé, že se Nguyen chce skrze Pešavu proslavit, jeho kontent není ničím výrazný a prakticky se neliší od věcí, které přidávají na sociální sítě lidé, kteří nemají žádné ambice stát se úspěšným influencerem. Možná právě proto nefunguje neustálé označování Nguyenova profilu na účtech Pešavy. Když se totiž někdo rozhodne podívat se na Nguyenův profil, pravděpodobně je jeho obsahem nezaujatý a nestojí mu za sledování jeho profilu. I přes to všechno Koleso působí šťastně, že má vedle sebe někoho, kdo se tváří, že mu na něm opravdu záleží.

Témata: Youtubeři, Koleso