Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Ráchel Karnížová | foto: instagram.com/rachellkka

Ráchel z Love Islandu se k napadení expartnerem vyjadřovat nechce. Vadí jí, že na ní vydělává

Drama okolo napadení Ráchel Karnížové trvá už několik měsíců. Na sítích proti ní brojí mnoho uživatelů v čele s jejím bývalým partnerem, ke kterému se přidávají i její dřívější přátelé. Ona však mlčí a zdá se, že také mlčet bude. Vadí jí, že celá kauza odstartovala v moment, kdy byla v Love Islandu a k ničemu se ani vyjadřovat nemohla.
  13:44

Kauza napadení Ráchel Karnížové stále pokračuje. Od té doby, co poprvé zveřejnila informace o tom, že ji měl brutálně napadnout její bývalý partner moderátor Tomy Kotty, vlastním jménem Tomáš Drahoš, uplynulo více než půl roku. Sice ji dříve všichni litovali, teď proti ní brojí nejeden uživatel na sociálních sítích. Ona se však nevyjadřuje a zdá se, že se k ničemu ani nevyjádří.

Karnížová se poměrně nedávno vrátila z reality show Love Island. V době, kdy byla pryč, se však proti ní na sítích postavilo mnoho jejích dřívějších známých. Největší dosah měla pravděpodobně videa Filipa „Fikiho“ Sulíka, který se s Drahošem spojil, aby mu pomohl očistit jeho jméno. Podle nich si totiž celé napadení Karnížová vymyslela. Sulík proto začal sdílet soukromé konverzace s ní a snažil se ji před veřejností pošpinit. Nutno dodat, že Drahoš nejdříve všechno přiznal, později však otočil.

Sulík nejčastěji opakoval, že chce, aby ji ostatní viděli jako promiskuitní ženu, která má problém s drogami. Proto je podle něj zcela jasné, že si celé napadení vymyslela. Není prý totiž důvěryhodný zdroj.

K Sulíkovi se přidala později i dřívější kamarádka Karnížové, která vystupuje na sítích pod přezdívkou Lenockatt. I ona sdílí jejich soukromé konverzace z doby, než odjela Karnížová na Kanárské ostrovy, aby se zúčastnila Love Islandu. Nedávno se například objevily informace, že Karnížová zveřejňovala na prodej prasat s telefonním číslem Drahoše. Prý aby mu všichni volali, že mají o koupi prasete zájem a on nevěděl, jak se jich zbavit.

Lenocka je, stejně tak jako Sulík, naprosto přesvědčená o tom, že si Karnížová napadení vymyslela. Když totiž na sítích poprvé o Drahošovi a napadení promluvila, sdílela také několik znepokojujících fotek, na kterých jí například teče krev z nosu. „Má jen tu krev na fotkách, jinak nemůže dokázat, co se stalo,“ povídala Lenocka na Instagramu nedávno.

Celá kauza o tom, jestli si Karnížová napadení vymyslela nebo ne, se táhne už několik měsíců a nejeden uživatel na sítích řeší, zda se i ona vyjádří. Jenže se zdá, že ne. V podcastu Hodina Pravdy, který moderuje její kolegyně z Love Islandu Adriana Brabencová, totiž nedávno popsala, jak se ohledně celé situace cítí. „Nevyjádřila jsem se k tomu ani na svých sociálních sítích a ani nevyjádřím. Myslím, že když mě někdo nemá rád teď, nebude mě mít rád ani v budoucnu,“ vysvětluje. Navíc informace o ní zveřejnil Sulík s Drahošem poprvé v placeném podcastu a tak na ní začali vydělávat, což také odsoudila.

Karnížové mimo jiné vadí to, že se proti ní rozhodli jít ve chvíli, kdy byla na ostrově lásky a ona se tak nemohla k ničemu vyjádřit, což vadilo i jejím sledujícím. Drahoše i Sulíka mnoho uživatelů na sítích kritizovalo ze stejného důvodu. Oni však tvrdili, že se bude moct vyjádřit, až se vrátí. To se ale evidentně nestane.