Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

O Red Face není příliš velký zájem | foto: instagram.com

Galavečer Red Face už je za rohem, zájem o něj ale není. Zkrachujete, komentují lidé organizaci

Zbývá už pouze pár dní do prvního galavečera organizace Red Face. Organizace je ale velmi málo aktivní na sociálních sítích a stejně tak je velmi malý i zájem o galavečer. Organizace proto změnila místo konání a snaží se nalákat na známé tváře. Největší pozornost vyvolaly zadky Kafuu a Petulky. Lidé se organizaci vysmívají a tvrdí, že zkrachuje.
  8:40

První galavečer nové organizace Red Face se pomalu blíží. I když dlouho nebylo jisté, zda organizace vůbec bude moci svůj turnaj uspořádat, po změně celého konceptu dostalo nakonec vedení zelenou a Red Face tak může vůbec poprvé předvést svou show. Otázkou ale je, zda na galavečer vůbec někdo přijde. Původní myšlenka fackovaní sice vzbudila u lidí veliký zájem, po úpravě pravidel jsou ale lidé zklamaní a zájem o první galavečer upadá. Organizace se totiž skoro neliší od konkurenčního Clash of the Stars. Nemá však tak atraktivní jména bojovníků.

Vedení se snažilo zachránit co se dalo. Fackování ale bohužel neprošlo a zápasníci tak budou muset bojovat podle pravidel MMA, boxu a kick boxu. Jediným odlišným zápasem je plácání přes zadek, které předvedou dvě OnlyFans tvůrkyně Anna „Kafuu“ Hamannová a Petulka. Zájem také může vyvolat zápas Patrika „Kolesa“ Pešavy a Jiřího „Max Greena“ Janoucha, kteří se spolu utkají v provizorní telefonní budce.

Kromě toho ale organizace nic zvláštního nenabízí a to včetně ostatních jmen zápasníků, kteří budou na galavečeru zápasit. To si pravděpodobně také uvědomilo vedení Red Face a rozhodlo se, že změní také místo konání. Jejich původním plánem bylo uspořádat celý turnaj v aréně O2 Universum, kde uspořádala konkurenční organizace Clash of the Stars už dva úspěšné galavečery. Po změně celého konceptu je ale ještě více nepravděpodobné, že by se našlo tolik zájemců, kteří by si zaplatili vstup na galavečer Red Face a proto se celá show bude odehrávat v UNYP aréně v Praze. Podle informací redakce Antiyoutuber.cz se v první vlně prodeje lístků prodalo pouze 150 vstupenek.

A kolik zájemci zaplatí za lístek na galavečer? Nejlevnější lístek stojí 490 korun. Organizace ale také nabízí speciální VIP místa, jejichž součástí bude také catering. Cena za VIP místo je 15 tisíc korun a za stejné místo blíž u ringu dokonce 20 tisíc korun. Vzhledem k malému zájmu o celou akci ale není jisté, jestli se UNYP arénu vůbec podaří vyprodat. To, že Red Face ztratila svou prvotní pozornost, dokázala také druhá tisková konference, která měla divákům představit nový koncept.

Ačkoliv na první tiskovou konferenci dorazilo velké množství lidí, na druhou jich dorazilo jen velmi málo. Někteří přítomní influenceři byli dokonce natolik znudění, že se po chvíli rozhodli odejít. Velmi zvláštní také je, že i když se galavečer kvapem blíží, sociální sítě Red Face nemají nijak zvlášť velký dosah a také se neobjevuje příliš nových příspěvků, které by lákaly fanoušky na jejich turnaj. Od poslední tiskové konference se totiž na jejich instagramu objevilo pouze 11 příspěvků a většina z nich nevyvolala u lidí skoro žádný zájem.

Největší pozornost paradoxně přilákaly Kafuu a Petulka, které ukazují zadky. Někteří lidé vtipkují, že je to jediný důvod, kvůli kterému si kupují PPV. Ostatní komentáře jsou ale velmi negativní vůči celému vedení organizace. „Majitel Red Face by to měl ukončit před tím než zkrachuje,“ komentuje organizaci jeden z uživatelů na Instagramu. Hodně lidí má také tendenci srovnávat Red Face a Clash of the Stars. Red Face ale teprve začíná a tak je jasné, že se svými kvalitami nemůže měřit s konkurenční organizací. Otázkou ale je, zda organizace, vzhledem k novému konceptu, dokáže vůbec někdy prorazit.

Red Face se ale neustále snaží přilákat co nejvíce lidí, kteří by galavečer alespoň trochu zpestřili. Přidávají další zápasy a prostor ukázat se dostal také Michal Frolík, který se stal členem týmu Maxviral, který vede youtuber Tomáš Lukáš. Frolík se totiž objevil na instagramovém profilu Red Face, na tiskové konferenci ale přitom představený vůbec nebyl.

I když se může zdát, že se bude jednat o první a zároveň poslední galavečer organizace, majitel organizace Petr Diviš je ale jiného názoru. Diviš chce totiž spojit známe influencery a profesionální zápasníky, kterým by se za normálních okolností nedostalo takové pozornosti, jakou influenceři mají.

Diviš prozradil, že má v plánu s organizací pokračovat a sehnat do organizace kvalitní zápasníky i influencery, kteří by si vzájemně pomohli s popularitou. „Samozřejmě nejsem naivní a chápu, že cesta bude velice dlouhá a těžká. Věřím ale, že dosáhneme požadovaných výsledků a přineseme světlo na kvalitní sportovce, které tady máme a plno z vás o nich ani neví,“ sdělil Diviš v rozhovoru pro deník MMA bez masky.

Diviš tedy věří, že se organizace prosadí a najde si svou pozici i mezi konkurenčními organizacemi. Vzhledem k velmi malému zájmu je to ale obrovský risk. Situaci také příliš nepomáhají jisté spory, které spolu mají Jakub „Freescoot“ Smrek a Jakub Jíra. Jíra se totiž organizaci Red Face veřejně vysmívá a fanoušci Clash of the Stars s ním. Red Face tak bude muset opravdu zabrat, aby celý projekt neskončil v červených číslech.