Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Tomáš Lukáš promluvil o sporu se Shopaholic Adel | foto: instagram.com

Shopaholic Adel je mi líto, říká youtuber Lukáš. Partnerovi prý zakázala trénovat

Tomáš Lukáš, dříve aktivní youtuber v oblasti fitness, se dostal do sporu se Shopaholic Adel. Ta o něm tvrdí, že podvádí lidi. Lukáš ale zase tvrdí, že Adel zakázala svému příteli Janu Kulasovi trénovat, protože se bojí, že si na ni neudělá čas. Lukáš také promluvil o projektu Maxviral a o jeho výdělku.
  11:53

Youtubera Tomáše Lukáše, který se v současné době spíše prezentuje jako manažer zápasníků, nedávno velmi kritizovala kontroverzní influencerka Shopaholic Adel. Ta o Lukášovi tvrdila, že je pouhý podvodník, který balamutí ostatní lidi. To bylo velmi podivné, protože Adel se ještě do nedávna s Lukášem bavila a dokonce figurovala, spolu se svým přítelem Janem Kulasem, na instagramovém profilu, který Lukáš založil. Proto spoustu lidí překvapilo, když se o Lukášovi začala vyjadřovat záporně.

Lukáš ale vysvětlil, jak to celé ve skutečnosti bylo. Kulas k Lukášovi začal chodit na tréninky a vše se ze začátku zdálo v pořádku. Adel se ale pravděpodobně obávala toho, že kdyby Kulas aktivně trénoval a zároveň chodil do práce, trávil by s ní jenom minimum času. Z toho důvodu se údajně rozhodla další tréninky u Lukáše Kulasovi zakázat. „Všechno to bylo zastavené ze strany Adély. Co se týče těch jejích pomluv, začala mi posílat nějaké podivné zprávy o tom, co se o mě dozvěděla od různých lidí,“ vysvětlil pro redakci Antiyoutuber.cz Lukáš.

Zároveň také sdělil, že Adel žádal o nějaké důkazy, třeba o snímky konverzací, které údajné okrádání ostatních potvrzují. Adel prý ale žádné důkazy neposkytla a dočkal se od ní pouze urážky ve videu, ve kterém slavila výročí svého vztahu s Kulasem. Lukáš chvíli zvažoval, zda s Adel nebude řešit jejich spor právní cestou, nakonec to ale vzdal. „Mě je těch lidí vlastně líto. Nebudu se s nimi radši pouštět do žádných šarvátek. Nejvíc mi ale vadí to, že o mě tvrdí věci, které nemá nijak doložené,“ řekl Lukáš.

Lukáš také prozradil, jak se to má s projektem Maxviral. Celý projekt prý vymyslel s influencerem Maxgreenem, se kterým si velmi sedl. Rozebírali jeho účast v zápasnických organizacích a Lukáš byl prý velmi zaskočený z přístupu, který se Maxgreenovi dostal. Rozhodl se proto stát se jeho manažerem a později se přidali i další zápasníci. Lukáš do nich údajně investuje peníze, poskytuje jim možnost silových tréninků a také tréninky pod vedením boxera Roberta Rosenberga.

I když se může zdát, že si díky svým svěřencům Lukáš vydělá slušné peníze, ve skutečnosti to tak prý vůbec není. Údajně se totiž už několikrát stalo, že se rozhodl investovat své peníze do různých zápasníků, kteří se ale nakonec rozhodli skončit a opustit i celý tým Maxviral. Z domluvených zápasů se prý vždy snaží rozdělit peníze tak, aby to bylo výhodné jak pro něj, tak i pro influencera, který zápasí. Ovšem ani to prý vždycky nepokryje původní investice, takže Lukáš je celkově spíše v mínusu.

Dříve se prý Lukáš prezentoval jako sportovní manažer handicapovaných lidí, ale nakonec se rozhodl pouze propagovat své vybrané svěřence. Přinášelo to prý spíš více starostí než užitku a tak se rozhodl uchopit celou věc zcela jinak. Bere si tak pod sebe i lidi, kteří by se do zápasnických organizací jen stěží dostali a chce z nich, pomocí poskytnutých tréninků, mentálního koučování a také starání se o zdravý životní styl, udělat dobře připravené zápasníky. Zájem o projekt Maxviral se prý začíná rozrůstat a lidé mu často píší, zda by se nemohli přidat do jeho týmu.

Lukáš má teď v plánu věnovat se projektu Maxviral naplno. Jeho tvorba na YouTube už pro něj delší dobu není primární a spíš ho baví stát za kamerou a dát prostor ukázat se také dalším lidem, kteří jeho pomoc potřebují. Fitness už pro něj prý také není aktuální a radši s lidmi pracuje osobně než přes online prostředí. Nejvíce ho teď prý baví motorky a několik videí s nimi už také má. Maxviral je ale pravděpodobně nejaktuálnější věc, které je Lukáš součástí.

Témata: Shopaholic adel