Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

RedFace | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Organizace Red Face se zlepšila. Zápasy zastínily zásnuby Shopaholic Adel, budou další turnaje

Organizace Red Face sice často snáší kritiku, druhý galavečer organizace se ale povedl. Shopaholic Adel byla požádaná o ruku uprostřed ringu a poté začala slavit. Některé zápasy byly sledované s napětím, jiné ne. Došlo také k několika nepříjemným momentům. Majitel organizace Petr Diviš je ale s výsledkem spokojený a plánuje další turnaje.
  18:00

Máme za sebou druhý galavečer organizace Red Face, kterou od jejího počátku doprovází smolné okamžiky. Původní koncept, kdy se měli zápasníci mezi sebou fackovat, se totiž nepodařilo prosadit a organizace proto musela přejít na klasické zápasy. První turnaj se ale podle spousty lidí nevydařil, druhý už ale vypadal o mnoho lépe. I druhý galavečer se opět konal v UNYP aréně v Praze a doprovázely ho momenty, na které diváci rozhodně hned tak nezapomenou. Jedním z nich bylo zasnoubení bizarní influencerky Shopaholic Adel a jejího přítele Jana Kulase. Celý večer ale fungoval dobře a zápasníci předvedli skvělou show.

@antiyoutuber.cz Red Face za chvíli odstartuje svůj druhý galavečer. Z mista bude redakce Antiyoutuber.cz online komentovat dění v kleci i mimo ní🥊😎 #antiyoutuber #antiyoutubercz #redface ♬ Ice Cold (Final Round) - Mike WiLL Made-It & Vince Staples & Ludwig Göransson

Už hodinu předtím, než byli diváci vpuštění do haly, postávaly venku davy lidí a bylo vidět, že se všichni na galavečer těší. Někteří zápasníci se nedaleko arény rozcvičovali a své soustředění směřovali na zápas. Poté, co byli diváci vpuštění do haly, se zakrátko objevila Shopaholic Adel s přítelem a oba působili nervózně. Adel na sobě měla černé šaty a na hlavě korunku. Její přítel s ní ladil černou košilí. Přítomní lidé se s Adel každou chvíli fotili a chvíli se zdálo, že Adel má koupený pouze obyčejný lístek bez možnosti sednout si ke stolu pro významné hosty. Nakonec však místo u stolku ukořistila.

Galavečer odstartoval charitativním zápasem mezi vítězem druhé řady reality show Love Island Kryštofem Novákem a bývalým profesionálním boxerem a mistrem světa Lukášem Konečným. Konečný Nováka zasypával tvrdými údery a celá hala ho hnala dál. I když bylo jasné, že Konečný zvítězil na body, zápas skončil remízou. Šlo totiž pouze o charitativní zápas a výsledek proto nebyl nijak zvlášť důležitý. Po tomto zápase ale emoce diváků poměrně vymizely, protože na řadu přišly zápasy méně známých lidí. Před jedním z nich ale do klece vstoupil Kulas s Adel a celá hala čekala na to, co se bude dít.

Kulas před Adel poklekl na koleno a se slzami v očích ji požádal o ruku. Adel, která měla také v očích slzy, souhlasila a diváci je odměnili bouřlivým potleskem. Od té doby začala Adel slavit. Nechala si přinést šampaňské a nejspíš ho vypila hodně. Později se totiž motala, bouchala do stolu a vykřikovala věci, které kolikrát vůbec nadávaly smysl. Zároveň se jen málokdy dokázala věnovat něčemu jinému, než svému telefonu. Pozornost všech se ale opět soustředila do klece, ve které se objevil také brněnský hokejový chuligán, který si říká Ultraku*da.

Toho totiž přijeli z Brna podpořit jeho kamarádi a ti, podobně jako na hokejových zápasech, skandovali různá hesla a vyvolávali jeho jméno. I když jich bylo málo, dokázali překřičet hrající hudbu i ostatní diváky a chvílemi z toho až mrazilo v zádech. Velký zájem také vyvolaly dvě zápasnice, které se plácaly přes zadek. V tu chvíli se totiž někteří diváci nahrnuli až ke kleci, aby mohli zápas sledovat z co možná největší blízkosti. Zápasnice dávaly do úderů veškerou sílu a diváci je doprovázeli skandováním.

Další zápasy už u přítomných diváků nevyvolávaly takové emoce jako ty předchozí. To se ale opět změnilo u zápasu Jevického a Čambala. Jevický totiž svého soupeře poslal k zemi tvrdým úderem a začal ho zasypávat dalšími ranami. Poté ale došlo k nešťastnému závěru, kdy ho na zemi kopl do hlavy a Čambala zůstal bezvládně ležet. Poté sebou začal škubat a do klece okamžitě vběhl tým zdravotníků, kteří mu zafixovali krk. Celá aréna rázem ztichla a všichni čekali na to, jaký je stav zápasníka. Ten se ale později probral a dokázal se postavit na nohy. Diváci ho za to odměnili potleskem.

Celý turnaj se jinak vydařil a stejně to vidí také majitel organizace Red Face Petr Diviš. „Můžu říct, že máme spoustu pozitivních reakcí. Ozývá se nám mnoho bývalých zápasníků, kteří by u nás rádi zápasili. Máme z toho velikou radost, ale zároveň máme také na čem pracovat. Některé věci se opravdu povedly a my chceme jít dopředu, zdokonalovat se, abychom byli lepší a lepší,“ řekl pro redakci Antiyoutuber.cz Diviš.

Zároveň také potvrdil, že se fanoušci organizace mohou těšit na další galavečery. Příští se bude konat 18. listopadu a zápasit bude také očekávaný „Íránský Hulk“. Kromě něj se také diváci mohou těšit i na jiné zajímavé zápasy, Diviš ale zatím nechce jména zápasníků prozradit. On sám je s druhým galavečerem spokojený a dokonce zmínil, že na něj přijeli zahraniční diváci. PPV si prý kupovali také diváci v cizině a pro něj je to jasný důkaz toho, že se organizace neustále rozrůstá. „PPV si kupovali lidé po celém světe, v Kansasu, v Anglii a tak dále. Na galavečer dokonce přijeli lidé z FightingLab z Manchesteru, což je instagramový profil, který sleduje přes 800 tisíc lidí,“ prozradil Diviš.

I když to tedy zpočátku s organizací vypadalo bledě, nyní se vše očividně začíná obracet v její prospěch a nejspíš se dočkáme ještě mnoha dalších galavečerů. Ty by mohli doplnit kvalitní zápasníci z celého světa, kteří by předvedli dobrou show. Zároveň nejspíš nebude chybět ani plácání přes zadek, takzvaný „Booty slap“, který si i na druhém galavečeru našel své příznivce. Uvidíme tedy, jaké zápasy představí organizace příště a zda i nadále bude ubývat kritiky, která se na ni valila ze všech stran.

Témata: Shopaholic adel