Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Shopaholicadel a Honza. | foto: Instagram

Shopaholic Adel Pražák stále leží její ex David v žaludku. Pomlouvá ho a šíří o něm zřejmě lži

Je tomu už přes tři měsíce, co se bizarní Shopaholic Adel rozešla se svým bývalým partnerem Davidem Pražákem alias Fregamerem. Ten se zdá se z rozchodu už oklepal a posunul dál. Adel se s tím však zřejmě nemůže smířit a pomlouvá ho co to jen jde. Fregamer je v poslední době časté téma jejích streamů. Připravuje se Kulas na zápas s ním?
  15:25

Bláznivá Adel na sebe stále upozorňuje, občas to už ale vypadá, že hledá drama, kde to jen jde. Celým jménem Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel je dá se říct neustále v ráži. Své chyby si zřejmě klasicky nikdy neuvědomuje, pomlouvá všechny kolem sebe a hází vinu na ostatní.

Poté, co se rozešla se svým milovaným Davidem Pražákem alias Fregamerem si v mžiku našla nového partnera. Pražák se svěřil, že už má také novou partnerku, se kterou dokonce čeká dítě. Zdá se, že se posunul, oklepal a na vztah s Adel se snaží zapomenout. Tak to ale rozhodně nemá Pulcová. Ta se ho totiž co to jde snaží na svých streamech pošpinit a ukázat ve špatném světle. Tvrdí, že žádnou přítelkyni nemá a to s dítětem byl jen výmysl.

Ačkoliv Pražák zatím nezveřejnil žádnou společnou fotku s přítelkyní, tvrdí že ji má. Jde prý o věc soukromí, jelikož si nepřeje být jakkoliv medializovaná a internetem řešená. Není se vůbec čemu divit. Adel je známá tím, že ráda mluví o lidech, které nemá ráda, přičemž je často pomlouvá a šíří o nich lži. Pražák se tak zřejmě těchto věcí snaží svoji partnerku ušetřit. I přesto si Adel najde prostor, kdy ji zmíní, a to ne zrovna v dobrém světle. Dle ní zřejmě ani neexistuje. „On žádnou přítelkyni nemá. Žádný dítě nečeká. To bylo nahrané jen kvůli mně, abych žárlila. Docela trapný, jak pořád lže“ říká Adel na jednom streamu.

Tímto dle sledujících Adel opět ukázala to, že má pocit, že se svět točí jen kolem ní. Veliké téma na sítích je v poslední době zápas mezi Pražákem a Kulasem. V jednu chvíli se zdá, že je zápas na spadnutí a za chvíli je zase zřejmě po něm. Nyní se však Adel na streamu svěřila, že Kulas trénuje. Je tedy možné, že se připravuje na případný zápas s Pražákem? Příprava ale zřejmě nebude jednoduchá, jelikož Adel měla vyhodit Kulasova trenéra. Opět se tedy ukazuje její klasická povaha, kdy se s někým znepřátelila kvůli zřejmě prkotině a následky odnese i Kulas. „Po jednom tréninku přišel Honza domu úplně rozbitý, všechno ho bolelo a Adéla v tu chvíli nějakým způsobem ze všeho vycouvala,“ říká youtuber FatDad ve svém videu.

TY JSI TEN PRAVÝ NA SPOLEČNOU BUDOUCNOST A PŘÍTOMNOST A NA ZALOŽENÍ RODIny, STEBOU V DOBRÉM I VE ZLÉM, V NEMOCI I VE ZDRAVÍ, JSI MOJE RODINA, VŽDY BUDU STÁT PO TVÉM BOKU A ZASTÁVAT SE TĚ A BRÁNIT TĚ.

MILUJI TĚ MOOOOOC LÁSKO MOJE JEDIKÁ❤️❣️

5. května 2023 v 2:16, příspěvek archivován: 15. června 2023 v 13:44

Ve hře má být už ale další trenér, a tak se zdá, že by zápas možná nakonec proběhnout mohl. Uvidíme, jestli si Adel opět nenajde nějaký důvod, proč Kulase do Clash of the Stars nepustit. Jméno trenéra řekla Adel na streamu a fanoušci se z něj popadají za břicho. Nemá to být totiž nikdo jiný, než známý Patrik Žralok. Ten se v poslední době objevuje v Clashi více, než je zdrávo. „Uvidíme, jak to všechno dopadne. Ani nevíme, kdy bude další Clash of the Stars. Prostě nechte se překvapit. Zasloužil by si dostat přes hubu ten můj bývalý,“ odtajňuje Adel, že se možná fanoušci mohou těšit na Kulasův zápas v Clashi.

Adel je co se týče vztahů a dá se říct i všeobecně velice rázná a dominantní žena. Zřejmě to, co v domácnosti řekne, tak platí a nejede přes to vlak. S bývalým trenérem Kulase Tomášem Lukášem se měla rozhádat ona, a tak tedy zřejmě rozhodla, že když se s ním nebaví, tak se s ním nebude bavit ani Kulas. Dle FatDada si zřejmě Kulas ještě sem tam nějakou zprávu s Lukášem pošle, zatímco Adel ho zavrhla. Měl jí dokonce přijít i na stream a poslat jí nějaký dárek, na což Adel údajně reagovala tím, že ho vyhnala, či dokonce zablokovala.

Nedávno se po sítích šířila jistá konverzace, ve které si měl Kulas psát s neznámou dívkou, pomlouvat Adel a domlouvat se s ní na srazu. Ta je dle Kulase a Adel falešné. Nyní se však na povrch dostala další, která má být opět mezi ním a zřejmě tou stejnou slečnou. Kulas se v ní ptá dívky na to, proč zveřejnila jejich konverzaci a prosí ji, aby to už nedělala. V této konverzaci už slečna není tak uvolněná jak v té minulé a je na Kulase poměrně naštvaná.

CHCI PRO TEBE JEN TO NEJLEPŠÍ, A CHCI ABY SI BYL SE MNOU ŠŤASTNÝ A SPOKOJENÝ A ZAMILOVANÝ CHLAP, VE VŠEM CO SI BUDEŠ PŘÁT A BUDEŠ DĚLAT COŽ SE TÝKÁ I TVÉ PRÁCE, TĚ BUDU NA PLNO PODPOROVAT A BUDU TI VE VŠEM OPOROU A STÁT NA VŽDY PO TVÉM BOKU JAKO TVÁ PŘÍTELKYNĚ. DĚKUJI ZA TO ŽE JSI. MILUJI TĚ LÁSKO MOJE JEDINÁ

29. května 2023 v 11:06, příspěvek archivován: 15. června 2023 v 13:44

Snaží se Kulasovi vysvětlil, aby jí už nepsal a nechal na pokoji. Ten je však vytrvalý a zasypává ji dosti pikantními zprávami. „Prosím, mám tě moc rád. A víš, že s Adélou to není vážný. Je to jen na chvilku,“ píše Kulas. Dle zpráv se tak zdá, že je Kulas s Adel jen proto, aby ji využil kvůli číslům a až jich bude mít dostatek, tak se s ní rozejde. „Já vím, tak promiň. Brzo se s ní rozejdu. Nechci jí jakože nějak ublížit,“ pokračuje. Dívku už to zřejmě nebavilo a Kulase si zablokovala. Zda je konverzace pravdivá či nikoliv není jisté. Adel se k tomu už vyjádřila na svém TikToku, kde řekla, že se jedná o podvrh.