Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Shopaholic Adel mluví o možném rozchodu s Kulasem | foto: instagram.com

Adel označila Tomáše Lukáše za podvodníka. S Kulasem oslavila bizarní tříměsíční výročí vztahu

Shopaholic Adel je mistryně v tvorbě bizarních kauz a situací. Momentálně ukázala, jak oslavila výročí tříměsíčního vztahu se svým partnerem Janem Kulasem. Ve videu také sdělila, s kým se opět klasicky rozhádala. Tomáš Lukáš je dle ní podvodník a okrádá zápasníky z Clash of the Stars. Uživatelé na sítích vtipkují nad tím, že Adel nemá na jídlo. Na jednom streamu totiž pojídala psí pamlsky.
  17:00

Zdá se, že nemůže existovat týden bez toho, aby Shopaholic Adel nepřišla s nějakým výlevem, výrokem, kauzou, či videem. Její chování už dle většiny sledujících nemá mezí a je daleko za hranou toho, co by si slušný člověk měl dovolit. Její údajně až násilnické a zlé chování znají všichni. Nyní dala svým sledujícím možnost lehce nahlédnout do jejího jídelníčku, když na jednom ze streamů pojídala jídlo pro psy.

Oslavila také tříměsíční výročí se svým partnerem Janem Kulasem, které bylo dle většiny směšné. Adel má ve zvyku kamarádit se s nějakým influencerem a za pár dnů se na něj z nepochopitelného důvodu naštvat a odsoudit ho. Momentálně to tak udělala s Tomášem Lukášem.

Její účast v bojové organizaci Clash of the Stars by si přála většina. Pravděpodobnost, že by Adel skutečně šla někdy zápasit je však mizivá. Je tu však jistá možnost, že by se v kleci ukázal její partner Kulas. Toho už delší dobu vyzývá bývalý přítel Adel David Pražák alias Fregamer. Dle jeho slov ho chce v kleci zničit za jeho urážlivé a nemístné poznámky ohledně antisemitismu a adorace Adolfa Hitlera. Všem je však jasné, že jde o Adel. Když s ní byl ještě ve vztahu, tak se plánoval zápas s Klukem s kamením. Do toho ho však prý Adel nakonec neměla pustit. Zápas se tak odehrál až nyní, když už spolu nejsou a Pražák se může svobodně rozhodovat. Pro Antiyoutuber.cz se Kulas svěřil, že nad zápasem s Pražákem uvažuje.

Momentálně však řeší jiné věci, jelikož v životě právě překonal pro něj zřejmě velmi důležitý milník. S Adel oslavil tříměsíční výročí jejich bizarního vztahu. Není zvykem, že by se slavilo výročí po tak krátké době. Dle většiny je však Adel jiná odrůda a do normální společnosti nepatří. Jejich výročí si samozřejmě zdokumentovali a výsledné video zveřejnili na YouTube. Celé devítiminutové video je téměř všemi označováno na zcela směšné, zvláštní a bizarní.

Má nová profesionální fotografie na sociální sítě, snad se bídě líbit, dalo mi to dost práce…

4. června 2023 v 6:49, příspěvek archivován: 12. června 2023 v 13:49

Adel se v něm tedy lehce pustila i do influencera a trenéra Tomáše Lukáše. „Dávejte si pozor na Tomáše Lukáše, protože to je podvodník, který podělává zápasníky,“ říká Adel. Ačkoliv většinou to, co Adel říká dle sledujících nedává smysl, něco na tom zřejmě bude. Spekulace o tom, že Lukáš okrádá bizarní zápasníky z Clashe kolují internetem už delší dobu. Dle anonymního zdroje redakce si má brát buď celou, nebo alespoň velikou většinu toho, co si ze zápasu vydělají. Starat by se měl například o zápasníka Maxgreena.

U Adel se jedná o velice známý scénář a běžnou situaci. Dle většiny je schopná se s někým seznámit a do pár dnů ostře rozhádat. Lukáš není jediný, koho Adel ve výročním videu vyhlásila. Zdá se, že jí Pražák stále leží v žaludku. „Doufám, že mu vymlátí ty poslední zuby, co tam má,“ mluví Adel o zápase Pražáka s Klukem s kamením. „Chlapec by se měl spíš radši bát, protože je na něj podáno trestní oznámení. Měl by si dát pozor na to, co o mně veřejně říká,“ pokračuje Adel ve videu.

tejpy před zápasem

12. června 2023 v 11:11, příspěvek archivován: 12. června 2023 v 13:50

Není všemu konec. Nejen, že se Adel svěřila, že se ráno s Kulasem pohádala. Ostře se pustila i do své vlastní rodiny. Zdá se, že se s ní rozhádala natolik, že se s nimi už nechce nadále bavit. „Já nemám jakože dobrou náladu. Je to kvůli mojí rodině, jak se ke mně chovají teď poslední dny,“ říká Adel. Ačkoliv nesdělila, proč je s rodinou ve sporu, zdá se, že se pohádali pořádně. „Prostě to pro mě rodina není a jak říkám, skončili prostě u mě. Takže asi tak bych vám to řekla,“ doplňuje Adel.

Sledující Adel nedávno také znechutila na svém streamu, když měla pojídat psí pamlsky. Zřejmě se jednalo o výzvu, kterou prohrála a za trest musela sníst jídlo pro psy. V momentě, kdy si pamlsek dávala do pusy se však sekla kamera a video se rozběhlo až poté, co ho už měla sníst. Někteří tak Adel osočují z toho, že si opět něco vymyslela a nic nesnědla.

Témata: Shopaholic adel