Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Shopaholic Adel mluví o možném rozchodu s Kulasem | foto: instagram.com

Na sítích koluje konverzace Kulase a záhadné dívky. Někteří si myslí, že se jedná o podvrh

O kauzách kolem bizarní influencerky Shopaholic Adel by se dala napsat veliká a zajímavá kniha. Je jich tolik, že se není čemu divit, že se v nich už nemálo sledujících ztrácí. Momentálně uživatelé spekulují nad snímky konverzací mezi Kulasem a neznámou dívkou. Z nich se zdá, že by měl Adel podvádět. Mnozí si však myslí, že se jedná o podvrh.
  5:00

Vztahy Shopaholic Adel jsou jedno veliké téma. Její milostná historie je poměrně rozmanitá a zajímavá. Několik jejích bývalých partnerů se po rozchodu s ní svěřilo, jaké to bylo s influencerkou žít a lehké to zdá se nebylo. Co se skrývá pod pokrývkou a jak skutečně vypadá vztah Adel s jejím momentálním partnerem Janem Kulasem?

Na sítích se téměř od začátků jejich vztahu šíří všemožné konverzace, ze kterých se zdá, že by vše nemuselo být tak růžové, jak oba na sítích prezentují. Nyní jedna tiktokerka zveřejnila pár konverzací právě zřejmě mezi ní a Kulasem. Z nich se zdá, že měla nedávno s Kulasem jistou aférku. Někteří uživatelé na sítích si myslí, že se jedná o podvrh. To potvrdil i Kulas a Adel.

@barbiebjk Adélka viděla u Honzíka konverzaci, a stále nevěří, že je to pravda. Co se to děje ? Proč si Honza promazává konverzace a proč se vídá s jinou slečnou? To se dozvíte jen zde. Ještě zdaleka nekončíme. 🌺🦄🌷🌸 Vaše Barbie . #konverzace #shopaholicadel #jankulas #nevera #problemyvraji #pohadka #viral #relalita #cosetodeje #neverimti ♬ původní zvuk - Zlá-Barbie 🏩🌺🌸🌷

Není to poprvé, co se na internetu objevila uniklá konverzace Kulase s neznámou dívkou. S jednou měl dříve flirtovat a pomlouvat Adel. „Je pošahaná. A kdo ví, co ještě by sama sobě udělala,“ píše údajně Kulas slečně. Ten se redakci Antiyoutuber.cz svěřil, že se jedná o podvrh, přičemž prý netuší, kdo tuto podle něj falešnou konverzaci vytvořil. „Jedná se o hoax. Někdo vytvořil konverzaci, kde jsem si měl s někým psát. Nevíme kdo ji vytvořil. Počítali jsme s tím,“ tvrdí Kulas. Časem tato kauza odezněla a dosud není jisté, jestli se skutečně o podvrh jednalo.

Zdá se, že má na Adel mnoho uživatelů spadeno, a tak se ji sebevíc snaží pošpinit a zřejmě naštvat. Jedna tiktokerka říkající si Zlá Barbie nyní na svém profilu sdílela zřejmě její konverzaci s Kulasem. V té mu měla dívka psát a zvát ho na rande. Z kvality fotek se však zdá, že by se mohlo jednat o podvrh. To sdělila i samotná Adel redakci Antiyoutuber.cz. „Je to fejk a není to pravda. Ta holka si tu konverzaci vymýšlí, aby nás rozdělila,“ tvrdí Adel.

@barbiebjk Realita bolí @shopaholicadel.Official✅ #shopaholicadel #jankulas #relalita #konverzace ♬ Another Love - Tom Odell

Není jediná. Ačkoliv by se zřejmě většina uživatelů na sítích nedivila, kdyby podobná situace byla reálná, již zmíněnou konverzaci mnozí považují za podvrh. Údajně má dokonce autorka snímků mazat pro ni nevhodné komentáře pod příspěvky. Když někdo zřejmě napíše, že se jedná o fejk, tak by to měla autorka smazat. Samotný Kulas dokonce poskytl redakci záznam obrazovky z chatu s dívkou, kde se nachází pouze část konverzace, ve které dívku odmítá a zbytek chybí.

Nejedná se však o jediné snímky konverzace které se po sítích šíří. V jiných si má Adel psát s jistým Michalem. Ten se zdá, že byl Adély kamarád. V konverzaci si měla převážně stěžovat na chování Kulase. Popisuje jednu situaci, kdy ji měl opustit a sám jít ke kadeřníkovi. Mladíkovi poskytla i část konverzace s Kulasem zřejmě z té doby, kdy mu psala, že je konec. „Sbohem, je konec. Jak chceš, mezi námi je definitivní konec. Už tě v životě nechci vidět. Tohle jsi prostě po*ral,“ píše údajně Adel Kulasovi.

Zdá se, že Adel závidí Kulasovi to, že mu sledující na streamech posílají víc dárků, než jí. V konverzaci si také stěžuje na to, že podle ní s dívkami na streamu flirtuje. „A jestli si na tom streamu alespoň chvíli byl, tak bys řekl, že s těmi holkami flirtuje,“ píše Adel. Podobnou věc měla poměrně ostře vyčíst i samotnému Kulasovi. „Běž za těmi holkami, se kterými jsi tam fetoval kvůli dárku,“ píše. Z konverzace se následně zdá, že jistý Michal Kulasovi řekl, co si s Adel píše a ta se na něj naštvala.

@barbiebjk Máme povolení od Hlavního šéfredaktora . Další důkazy o honzovi nevěře , kdy se v inkriminovaný čas před polednem sešel s Nádhernou Blondýnkou. Chcete další konverzace? dejte vědět do komentářů ❤️ a buďte věrní ! #shopaholicadel #jankulas #konverzace #viral #pohadka #problemyvraji #nevera ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

Ještě v jedné konverzaci, kterou již zmíněná Zlá Barbie sdílela si má s Kulasem dokonce psát o tom, jak si užili společné rande. „Hezčí polibek jsem nedostala a toho krásného dárku si moc vážím,“ píše údajně slečna Kulasovi. Většina uživatelů tvrdí, že se jedná opět o podvrh. Autorka účtu se v komentářích hájí tím, že jde o autentickou konverzaci a časem toho prý zveřejní daleko víc.

Témata: Shopaholic adel