Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Influencerka Sugar Denny. | foto: Instagram.com

Rok 2023 Sugar Denny: Psychické zdraví a propagace HHC produktů, ale i nový Mercedes a úspěšné podcasty

Sugar Denny má za sebou rok plný kontroverzních momentů. Propagovala produkty HHC, vytvořila podcastové impérium a nebo sdílela problémy s psychickým zdravím a medikací. I přes to ji však většina fanoušků miluje. Pořádala totiž i večírky a bavila sledující na Instagramu.
  18:38

Sugar Denny, vlastním jménem Denisa Kouřílková, je jednou z nejpopulárnějších českých influencerek. Letos byla dlouhou dobu také jednou z nejaktivnějších, téměř každý týden přidávala nová videa, povídala o svých názorech a v podstatě každý den dokumentovala na sociálních sítích. Později se sice odmlčela, i přes to letos bavila desetitisíce fanoušků.

Kouřílková však nejen bavila, mnozí ji za její chování také odsuzovali. Má za sebou několik kontroverzních momentů, které začínají doporučováním HHC produktů, pokračují přes podcastové impérium a psychické problémy až na dovolenou v Japonsku a končí u několika party, které pořádá s kolegou a kamarádem Tadeášem Kuběnkou. Pojďme si ty nejzásadnější a nejvtipnější chvíle z roku 2023 společně připomenout.

Už na začátku letošního roku Kouřílková vzbudila debaty svým chováním na sociálních sítích. Začala totiž svým sledujícím doporučovat produkty s obsahem látky HHC, která by se měla účinky podobat THC. Proč je látka kontroverzní? Je totiž dostupná v různých automatech i dětem, je syntetická a relativně nová, takže v podstatě nikdo neví, jaké může mít dlouhodobé účinky. Navíc je v podstatě nemožné určit, kolik látky prodávané předměty obsahují.

Kouřílková sama tehdy tvrdila, že se nejedná o placenou spolupráci. Údajně na nějakém novém projektu se značkou, jejíž produkty doporučovala, pracovala, podle dostupných informací k žádné oficiální spolupráci nikdy nedošlo. Krátce po tom, co produkty doporučovala, jí byl navíc smazaný instagramový profil, pravděpodobně právě kvůli doporučení.

V posledním roce se s Kouřílkovou pojí také téma psychickým problémů. Na podzim se totiž na Instagramu svěřila, že zažívala nejtěžší období v životě, kdy nechtěla ani žít. Později sdílela, že jí psychiatrička diagnostikovala poruchu osobnosti a úzkostnou poruchu. O několik měsíců později jí navíc byla diagnostikována deprese a v současné době by se měla zúčasnit i vyšetření na hraniční poruchu osobnosti. Ohledně svého psychického stavu je na sociálních sítích velmi otevřená, sdílí například opakované pokusy o to brát léky, které jí psychiatrička předepsala podle toho, jak má. Několikrát však už selhala, nicméně se tentokrát prý velmi snaží.

Kouřílková se sice snaží, někteří sledující však tvrdí, že si za psychické problémy může sama. Podle nich za to mohou i návykové látky. Jejich užíváním se totiž nikdy netajila a tak ji mnozí za to kritizují. Někteří také tvrdí, že psychické problémy vystupováním na sítích bagatelizuje, protože si z nich dělá legraci. K tomu se však vyjádřila tím, že je nezlehčuje, jenom je pro ni přirozené o nich podobným způsobem mluvit.

Letos ji mnozí kritizovali, ukázalo se však, že tisíce fanoušků ji milují, což dokazuje i impérium na platformě Herohero.co. Aktuálně ji na jejím osobním profilu odebírá 547 uživatelů za šest euro měsíčně a podcast Kontroverzní, který moderuje s Tadeášem Kuběnkou, odebírá také za šestieurový poplatek 3346 uživatelů. Nutno dodat, že na jejím osobním profilu se neobjevil žádný nový obsah už zhruba než tři měsíce, když na něm byla aktivní, odebíralo ji o dva tisíce uživatelů více. Podcast Kontroverzní v jeden moment odebíralo také téměř 6 tisíc uživatelů. Na začátku září patřila Kouřílková k nejodebíranějším tvůrcům v Česku, oba profily se totiž zařadily mezi deset nejúspěšnějších na platformě. Navíc ještě na podzim natáčela podcast s Ladislavem Sinaiem, který nese název Cukr, ten však po pár dílech dvojice přestala vydávat. O tom, že je Kouřílková jedna z nejúspěšnějších českých influencerek svědčí také fakt, že si nedávno pořídila poprvé svůj vlastní Mercedes, na který je také náležitě pyšná.

Kouřílková společně s Kuběnkou jsou v současné době velmi atraktivní spojení a jejich jména mnohé jednoduše zajímají. Začali spolu také pořádat speciální tematické SugarBombex party. Kouřílková si od nich chtěla dát pauzu právě kvůli psychickým problémům, nakonec se však rozhodli spolu uspořádat halloweenský večírek, který byl vyprodaný a velmi úspěšný. V prosinci proto uspořádali vánoční večírek a do budoucna plánují i valentýnský.

Na konci listopadu Kouřílková popsala nové plány do budoucna. Chtěla by začít nahrávat svůj vlastní podcast, ve kterém se chce věnovat mimo jiné i pracovní minulosti a zkušenostem s multilevel marketingem, za které ji mnozí kritizovali. Zmínila také to, že by se chtěla věnovat tématům psychického zdraví. Navíc už několikrát zmínila, že plánuje vlastní e-shop, k jeho spuštění však nikdy nedošlo.

Kouřílkovou však mnozí sledují především kvůli tomu, že je jednoduše vtipná. Na sociálních sítích baví a ač jsou její názory někdy bizarní, fanoušci ji milují. V létě například zaujala dovolenou v Japonsku, kde popisovala, jak se chtěla seznámit s hotelovým recepčním nebo ukazovala erotické hračky, které si pořídila. Tvrdila také, že by chtěla na výlet do Severní Koreje.

Témata: Sugar Denny