Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Sugar Denny si pořídila nový Mercedes | foto: instagram.com/kourilkovadenisa

Sugar Denny má podcastové impérium. Patří k nejodebíranějším tvůrcům v Česku

Tvůrci si v poslední době oblíbili platformy pro monetizaci obsahu. Sugar Denny si na Herohero.co založila už tři profily, každý z nich stojí šest euro a dva z nich patří mezi deset nejodebíranějších účtů v Česku. Dá se říct, že si vytvořila podcastové impérium.
  18:00

Platformy pro monetizaci obsahu jsou v poslední době fenoménem. Téměř každý tvůrce přinejmenším na jedné z nich má profil. Mezi tuzemskými tvůrci je pravděpodobně nejoblíbenější česká platforma Herohero.co. Jedním z nejodebíranějších tvůrců je, možná překvapivě, Sugar Denny, vlastním jménem Denisa Kouřílková.

Kouřílková má na platformě Herohero.co profily tři. Na profilu podcastu Kontroverzní, který moderuje společně s Tadeášem Kuběnkou, je za šestieurový měsíční poplatek odebírá 5443 uživatelů. V podcastu se dvojice věnuje především zážitkům z osobního života a nebo mnoha, jak název napovídá, kontroverzním tématům, ať už jde o drby z influencerské scény nebo o jejich sexuální život.

Další profil je její osobní, nese název Sugar Denny a za šest euro ji odebírá 2542 uživatelů. Sdílí tam především různé storytimes, nedávno povídala o tom, že měla pohlavní styk s dvěma muži najednou. Teď například plánuje soutěž o vibrátor a haul z obchodu se sexuálními pomůckami.

Už jen dva zmíněné účty patří mezi deset nejodebíranějších českých tvůrců na platformě. Jak ukázala tabulka, kterou sdílel influencer Standa z profilu Standa Show, první je podcast Čestmíra Strakatého, sekunduje mu Jon Marianek a dvojici na pomyslných stupních vítězů doplňuje právě podcast Kontroverzní. Profil Sugar Denny je celkově sedmý, před ním se objevuje například youtuber Stejk.

Je nutné dodat, že ne všichni čeští tvůrci mají profil na Herohero.co. Mnozí mají stále v oblibě například zahraniční Patreon. Preferují ho například tvůrci úspěšných podcastů Insider nebo U Kulatého Stolu.

Nedávno si však ještě založila společně s Ladislavem Sinaiem už třetí profil, tentokrát pro jejich podcast Cukr. Vyšel zatím první díl, i přes to jejich profil opět za šest euro odebírá více než 200 uživatelů. Tam také dvojice mluví o svých životech a natáčí poradnu pro fanoušky. Všechny její profily s jejich počty odběratelů jí tedy vytvořily podcastové impérium.

Kouřílková je v současné době v Japonsku, kde si užívá dovolenou a baví tím fanoušky. Už se sice měla vrátit do Česka, Tokio však zasáhl tajfun. Její výlet se kvůli nepříznivému počasí musel prodloužit o dva dny, což si Kouřílková užívá. Napsala recepčnímu hotelu, kde bydlí, milostný dopis a chystá se na další dobrodružství. O všem neustále informuje i sledující na Instagramu, což si mnozí z nich nemůžou vynachválit.