Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Influencerka Sugar Denny. | foto: Instagram.com

Sugar Denny na svůj Instagram zveřejnila zvláštní fotografii. Pod prsy má vysypaný bílý prášek

Influencerka Sugar Denny se nikdy netajila tím, jaké návykové látky kdy užívala. Otevřeně se svým sledujícím přiznává s tím, že si čas od času něco dá. Nyní na svém druhém Instagramu zřejmě v rámci humoru sdílela fotografii, na které je lehce poodhalená a na těle má vysypaný bílý prášek.
  14:00

Influencerka a podcasterka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny je se svým kamarádem Tadeášem Kuběnkou známá svou otevřeností. Často se v jejich společném podcastu Kontroverzní pouští do osobních témat z jejich životů. V jednom díle se dokonce pobavili o jejich drogové minulosti, kde se svěřili, jaké návykové látky už vyzkoušeli. Ačkoliv je Sugar Denny braná za spíše bizarní a kontroverzní tvůrkyni, mnozí sledující oceňují její otevřenost a zřejmou upřímnost. Existuje však i veliké množství těch, co ji za její výstřednosti kritizují. Zřejmě tuto část sledujících se momentálně Sugar Denny rozhodla popíchnout, když na svůj Instagram zveřejnila jednu velice pikantní fotografii.

Smazaná fotografie

Jde na ní vidět, jak si rukama vytahuje triko do zhruba poloviny hrudi a zakrývá si své prso. Pod ním má na větší části těla vysypaný jakýsi bílý prášek. Většině sledujícím zřejmě dojde, že to má vypadat jako kokain, či jiná návyková látka. „Hej zlato, pojď si šňupnout lajnu,“ píše v popisku příspěvku. Zdá se že si uvědomila kontroverznost fotografie a druhý den ji smazala (pozn. red.: v době tvorby článku byl příspěvek veřejný, zmizel právě při jeho tvorbě).

Někteří uživatelé diskutují nad tím, že je jasné, že si ze sledujících utahuje a o žádnou drogu se nejedná. „Normální dětský pudr, aby se jí nepotily kozy,“ komentuje pod příspěvkem jeden uživatel. „Nevím, jestli je to pudr nebo nějaká droga. V jejím případě už bych se nedivil ničemu. Každopádně slušná práce. Před týdnem byla psychicky na dně a teď zveřejňuje materiál století. K smíchu a pláči zároveň. Aby se pak nedivila, až jí ten účet zase zablokují,“ píše další.

Sugar Denny a deprese

Před časem se Sugar Denny svěřila, že začne brát antidepresiva. Promluvila o své diagnostice u psychiatričky a o tom, jak momentálně zažívá nejhorší období v životě. Podle mnoha sledující je tak zvláštní, jak mluví o svých psychických problémech a následně na Instagram zveřejní fotografii, na které kouří marihuanu. „Stejně jako to víte vy, tak to ví i moje psychiatrička a kdyby mi to mělo zhoršovat můj stav, tak mi to zakáže,“ vyjadřuje se Sugar Denny k situaci. „Když začala s tím, že má deprese, tak jsem si říkala, že je to ok. Je to jen člověk. Ale tohle je trošku moc ne? Tvrdit že má dovoleno hulit trávu. Zrovna tráva je spouštěč psychických atak. A ještě do sebe rvát něco víc? To je masakr. Ona a Kuběnka by neměli na internetu být. Oproti tomuhle je Adéla zlaté,“ reaguje na ni nyní na Facebooku jedna uživatelka.

Návykové látky a influenceři jsou dvě témata, které se často pojí a sledující to zajímá. V bližším okruhu influencerského světa se už delší dobu mluví o tom, že valná většina české scény už někdy nějakou drogu vyzkoušela. Ačkoliv se jedná o nelegální látky, to že je někteří tvůrci užívají, není zas až tak podle mnoha sledujících ta špatná věc. Horší pak je to, když se tím chlubí na sociálních sítích, nebo když pod jejich vlivem vystupují někde na veřejnosti.

Sugar Denny je jedna z těch, co o svých drogových zkušenostech mluví poměrně otevřeně. Nejednou se jí tato upřímnost však vymstila a jiný tvůrce to obrátil proti ní. Známá se stala například kauza, kdy ji influencerka Lilian Voss obvinila z užívání pervitinu. „To je extrémní extrém. Zrovna já se vůbec netajím s tím, co jsem si dala, kdy jsem si to dala a co jsem vše měla,“ reagovala Sugar Denny na její obvinění. „Vůbec není tajné, že občas nám tady zasněží (pozn. r.: slangově řečeno užívání kokainu) a nebo, že p*čo hulím od patnácti. Já se k tomu všemu přiznám. Já s tím nemám nejmenší problém,“ doplňuje. Nařčení z toho, že měla pervitin tak odmítla.

Témata: Sugar Denny