Středa 15. května 2024, svátek má Žofie

Lilian Voss řeší Sugar Denny | foto: instagram.com/kourilkovadenisa, instagram.com/vosslilian

Lilian Voss měla osočit Sugar Denny z užívání pervitinu. Podle té však Voss lže

Tvůrkyně reakčního kanálu Lilian Voss prý tvrdí o Sugar Denny, že občas užívá pervitin. Ona se v reakci rozzlobila na Instagramu a tvrdí, že se zkušenostmi s drogami nikdy netajila. Pervitin a další podobné tvrdé drogy jsou pro ni však dno.
  16:31

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny je pravděpodobně jedna z nejkontroverznějších postav českého internetu. Svým chováním často vzbuzuje debaty nejen mezi uživateli sociálních sítí, ale také mezi tvůrci reakčních kanálů. V posledních dnech se do ní opřela Lilian Voss, ona se však brání.

Kouřílková se v poslední době často ukazuje na internetu vedle podcastera Ladislava Sinaie. Nedávno spolu odletěli na dovolenou na řecký ostrov Mykonos a mnozí sledující tak začali spekulovat, zda má dvojice mezi sebou více než přátelský vztah. Oba spekulace sledujících několikrát vyvrátili.

Autorka reakčního kanálu na YouTube Lilian Voss jim však nevěří. Už delší dobu na svém Instagramu zveřejňuje informace, které jí někdo pošle do zpráv. Jednou z nich bylo také údajné potvrzení jejich vztahu. To si však Kouřílková nenechala líbit. „Lilian Voss má zase zapotřebí si vymýšlet, dávat to veřejně a psát to lidem,“ zlobí se a snaží se vysvětlit, proč je podle ní tvůrkyně reakčního kanálu nedůvěryhodná. Zároveň dodává, že mezi nimi se Sinaiem žádný jiný než kamarádský vztah není.

Prý ji však mnohem více rozzlobila jiná informace, kterou Voss šíří. „Ona píše lidem, že si občas dám pervitin a prý to říkám i na streamech. To je fakt extrém. Já se vůbec netajím s tím, co a kdy jsem si dala, takže to vůbec není tajné, že tady občas takzvaně zasněží,“ popisuje Kouřílková. Prý nemá problém přiznat své zkušenosti s drogami a proto nechápe, proč si někdo něco takového vymýšlí.

Dále vysvětluje, že kdyby pervitin někdy užívala, nikdy by se tím nechlubila a vůbec ne veřejně na živém vysílání. Prý jsou pro ni pervitin a podobné drogy dno. „Já fakt nevím, jestli jí baví lhát a vymýšlet si, nebo jestli tomu fakt věří,“ povídá.

Voss se k celé situaci také vyjádřila. „Kdyby ses veřejně neprezentovala jako uživatel drog, tak by si lidi nemysleli, že si dáš i něco tvrdšího. Zkus si furt nehrát na frajerku, měj aspoň trochu sebereflexe,“ vzkazuje a dodává, že kdyby se alespoň pokusila mít i sebeúctu, byla by Kouřílková pro lidi něco jiného, než bizár.

Obě ženy si navzájem věnovaly ještě několik instagramových příběhů. Není to poprvé, co se Voss ke Kouřílkové na sociálních sítích vyjadřovala. V minulosti například řešila její party, kterou pořádala s Tadeášem Kuběnkou. I kvůli tomu vztah mezi dvojicí žen není přinejmenším ideální.

Témata: Sugar Denny