Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Válka influencerů! Sugar Denny vs. Kuběnka a Klos. Naznačil, že známá influencerka neodvádí daně

Drama kolem Denisy Kouřílkové alias Sugar Denny nabírá na obrátkách. Po rozkolu s Tadeášem Kuběnkou přichází další konflikt, tentokrát s jejím bývalým osobním asistentem a kamarádem Štěpánem Klosem. Veřejné hádky, spory o peníze a možné obvinění z neplacení daní vedou k napětí, které sleduje český internet vlastně online.
  19:40,  aktualizováno  20:40

Kolem Denis Kouřílkové alias Sugar Denny nemůže být dlouho klid. Sotva se poměrně, alespoň veřejně, uklidnila její kauza s koncem podcastu Kontroverzní spolu s přátelstvím s jeho spoluautorem Tadeášem Kuběnkou, je na světě další drama. Tentokrát s jejím dalším někdejším kamarádem Štěpánem Klosem, který jí k tomu zároveň dělal osobního asistenta. A zdá se, že problém dělají opět peníze.

Je to už pár dní, co se na sociálních sítích objevily zprávy mezi Klosem a matkou Sugar Denny, která ho prosila, aby její dceři dovezl klíče od bytu, které on má, protože ona si ty své zabouchla uvnitř bytu.

„Po všem, co mi udělal, žádný soucit, nic,“ začíná Sugar Denny svou promluv ve stories na Instagramu, které mají dohromady víc než čtvrt hodiny. Nutno dodat, že celé její vyjádření je protkané notnou dávku sprostých slov a anglických vět.

Veřejně pak Sugar Denny přiznává, kolik Klosovi za pozici osobního asistenta platila, mělo to být osmdesát tisíc korun, a to po čtyři měsíce.

A co bylo náplní jeho práce? Vyřizování korespondence, i ohledně spoluprací, zároveň i pořádání akcí, měl být i hlavní pomocná ruka v její budoucí firmě Decor Daddy, zároveň měl udržovat i chod domácnosti, například to, aby v bytě nebyl nepořádek, než dorazí paní na úklid.

Za dobu, kdy jí dělal asistenta, podle Sugar Denny Štěpán nic nedělal. O jeho provedené práci prý není jediný důkaz, poslání e-mailu mu podle ní trvalo dva měsíce. Fakturu, konkrétně na čtyřicet tisíc korun, měl následně chtít i za to, že se objevil v jejích videích. „Ty nejsi Paris Hilton, abych ti platila za účast ve videu,“ zlobí se známá influencerka.

Následně začne uvažovat o tom, že o svých peripetiích s blízkými lidmi napíše knihu. Prý jí píšou stovky lidí, že by si knihu, kterou napíše, koupili. Navíc dodává, že knihu chtěla napsat už odmala. V hlasové zprávě své matce pak vyjmenovává jména lidí, kteří ji zradili.

Dál řeší i to, že situaci s klíči od bytu musela řešit její matka. Jednoduše prý proto, že si všechny lidi v jejím okolí, včetně jí samotné, zablokoval. Nezbývalo tak nic jiného, než aby ho kontaktovala její matka, jejíž číslo zablokované neměl.

Neodvádění daní

Do reakcí se pustil i Štěpán Klos. Ten na svém Instagramu zveřejnil fotku, na které je záběr z policejní stanice. Právě to, že půjde na policii, Kouřílkové psal v e-mailech, kde ji žádal o proplacení faktury. Tedy, že na policii půjde v případě, že mu peníze nepošle. Podle všeho se tak nestalo a on tam tak zamířil.

Na svém Instagramu ale zveřejnil vyjádření, které naznačuje, že by tam mohl zamířit z trochu jiného důvodu. „Musíš trávit celé odpoledne na policii, protože ti někdo veřejně vyhrožuje trestným činem,“ napsal. Co přesně má na mysli není jasné.

Následně se vyjadřuje i k prodeji věcí na internetovém bazaru Vinted a podobně. Jenže to není všechno. „Když už tady budeme mluvit o tom, co kdo dělá, tak... Odvádíš daně za Sugar Bombex?“ říká ve videu na Instagramu. Právě party Sugar Bombex pořádala Kouřílková se svým bývalým parťákem z podcastu Kontroverzní a kamarádem Tadeášem Kuběnkou. Jakýmkoliv dobrým vztahům je mezi nimi konec. A zdá se, že se oba bývalí blízcí přátelé Kouřílkové nyní spojili. „Držím palce,“ napsal Kuběnka k fotce, ze které je zřejmé, že si se Štěpánem Klosem volá skrze videohovor.

I na to Kouřílková, jak je jejím zvykem, reagovala. Podle ní je komické, že se dva muži, kteří se dříve nemohli vystát, nyní spojili. Na druhou stranu prý předpokládala, že se to jednou stane. Celé její vyjádření k celé věci si můžete poslechnout ve videu v tomto článku.

Je ta otázkou, jak bude celý spor pokračovat. Na straně Sugar Denny je poměrně aktivní její matka, která kromě komunikace s Klosem i svou dceru hodně podporuje. Na straně Kuběnky byl aktivní jeho matka Lenka, která na sítích vystupuje pod přezdívkou Matka Ikona. I ona se dostala do sporu se Sugar Denny, která jí má mimochodem dlužit šest tisíc korun. Zajímavé by tak bylo, kdyby se do sporu pustily i obě tyto ženy.