Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Influencer Tadeáš Kuběnka | foto: Instagram.com

Tadeáš Kuběnka se opřel do svých hejtrů. Země je prý kulatá, on měsíčně utratí 150 tisíc

Influencer Tadeáš Kuběnka je známý pro svou upřímnost a osobitý humor. V rozhovoru u Prokopa Holého řekl, že je země placatá. Někteří sledující zřejmě nepochopili, že to myslel ve vtipu, a tak se Kuběnka rozhodl, že jim to natře. Měsíčně prý utratí sto padesát tisíc a všem to může být jedno.
  16:00

Influencer, vítěz zápasu v Clash of the Stars a bývalý účastník reality show Like House Tadeáš Kuběnka se opět naštval. Je známo, že má velice upřímnou povahu, kdy se nestydí říct téměř komukoliv svůj názor. Když se tak do něj někdo oboří, je očekávatelné, že Kuběnka zareaguje. To se také momentálně stalo po zveřejnění nového rozhovoru s ním v podcastu Prokopa Holého. Do něj Kuběnka šel zřejmě v rozverné náladě. Na pár otázek tak odpověděl v humoru, což se však zdá, že pár sledujících nepochopilo. Jak je tomu u něj i jeho dobré kamarádky Sugar Denny zvykem, když je někdo naštve, dostanou to ze sebe na Instagramu.

Jak jinak se o influencerech něco dozvědět, než z podcastů a rozhovorů. Momentálně se u nás právě s podcasty doslova roztrhl pytel. Dá se skoro říct, že téměř každý druhý influencer ho u nás s někým dělá. Podle mnoha uživatelů je tato podcastová mánie až k smíchu. Snaží se světu sdělit svůj stupidní názor, který nikoho nezajímá, tvrdí někteří. Za mistry v oboru se dají bez pochyby označit influenceři Kuběnka a Sugar Denny. Ačkoliv jejich podcast není pro mnohé zřejmě obohacující a zajímavý, ze stránky marketingu a výdělků jsou nadměrně úspěšný.

Velikou úspěšnost mají také zřejmě z toho důvodu, že se neostýchají pustit si pusu na špacír a otevřeně někoho pomluvit. To nedělají jen v podcastu, ale i na svých osobních profilech. Kuběnka si tak momentálně na Instagramu velice vykřičel hlasivky, když se obořil do svých hejtrů. Šlo o reakci na komentáře ohledně podcastu u Holého, který navštívil. V něm měl vtipkovat v jednom kuse. „Země je placatá, jako talíř. Tam prostě teče dolů ta voda. Vidíš snad, že je země kulatá?“ vtipkuje Kuběnka.

@prokop.ph Celý podcast s @tadeas ♬ původní zvuk - Prokop

To, že si z Holého utahuje, však zřejmě nepochopilo mnoho sledujících. „Občas, když ty názory jsou tak debilní, tak se k tomu musím vyjádřit. Nevím, jestli si myslíte, že jsem tak debilní, že si myslím, že je země placatá. Opravdu si to nemyslím,“ říká naštvaný Kuběnka. Doufal prý, že většina sledujících pochopí, že vtipkuje. „Každopádně to nepochopili. Takže chci jenom říct, že nejsem takový k*kot, že bych si myslel, že je země placatá,“ křičí Kuběnka do kamery.

Další věc, o které se v podcastu rozmluvil, jsou jeho měsíční útraty. V průměru prý za měsíc utratí zhruba sto padesát tisíc korun. Jedná se však o průměr, takže je logické, že ta částka nikdy nebude stejná. Svěřil se také, že měl nedávno fázi, kdy se lehce rozšoupl a za měsíc utratil až čtyři sta třicet tisíc. Kdyby se prý snažil šetřit, tak utratí zhruba osmdesát tisíc bez nájmu. „Všechny matky samoživitelky, studenti p*čo a posh b*zíčci z Prahy, co mě nemají rádi, jsou z toho pohoršený. Řeší jak jsem finančně negramotný debil a že si nevážím peněz,“ vyjadřuje Kuběnka své rozhořčení.

Těm co řeší jeho finance vyslal jasnou zprávu. „Kdybych utratil milion korun měsíčně, tak je vám do toho úplné h*vno, úplně h*vno, úplně č*rák. Vám to může být úplně u p*či,“ říká Kuběnka. „Buďte si naštvaný, zůstaňte si naštvaný. Já to k*rva neřeším. Já si p*čo můžu utrácet za co chci. Můžu být finančně negramotný a vám je do toho hovno,“ doplňuje Kuběnka.

@prokop.ph Celý podcast s @tadeas ♬ původní zvuk - Prokop

Ačkoliv se Kuběnka dá označit za kontroverzního influencera, který má nemálo hejtrů, někteří se ho momentálně zastávají. Mluví o tom, že většině sledujících reálně může být jedno, kolik Kuběnka měsíčně utrácí, jelikož to jsou jeho peníze. Najdou se však i tací, co ho odsuzují z toho, že je namyšlený. „V Like Houseu mi ještě přišel jakž takž v pohodě a bavil mě, ale teď se z něj vyloupl ultra k*kot. Sláva a peníze mu stouply do hlavy,“ píše do komentářů na Facebooku jeden uživatel. Některé by zřejmě zajímalo, za co Kuběnka tak veliké částky měsíčně vyhodí. Nejvíce prý utratí za jídlo, jízdy Boltem, jídla v restauracích a omamné látky.