Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Tadeáš Kuběnka | foto: Instagram.com

Influenceři míří do Prostřena. Svoje kuchařské umění předvede i Tadeáš Kuběnka

Do nových dílů pořadu Prostřeno se chystají influenceři. Už od příštího týdne se mohou diváci těšit na kulinářské výkony Tadeáše Kuběnky, Simony Tvardek a dalších. Kuběnka prozradil, že se mohou diváci těšit i na drama. O jeho účasti se také spekulovalo na sítích už delší dobu.
  11:45

Prostřeno! patří mezi nejoblíbenější reality show v Česku. Každý týden se proti sobě utká pětice amatérských kuchařů a pět dní mohou diváci televize Prima sledovat jejich kulinářské umění. Ve většině případů nejsou díly tolik bizarní jako u jiných reality show, i přes to se každý týden fanoušci těší na nové soutěžící. Tentokrát by se měli v nových dílech objevit influenceři.

Tadeáš Kuběnka na sociálních sítích už několik měsíců vtipkoval o tom, že by se reality show Prostřeno chtěl zúčastnit. Minulý rok v březnu společně s Evou Feuereislovou, která si říká Plastic Queen, nechal o své účasti fanoušky hlasovat. „Neumím si představit nic lepšího, než Tadeáše v Prostřenu,“ psali tehdy fanoušci na sítích. Krátce po tom se natáčení opravdu zúčastnit měli, nakonec se však rozhodli plány změnit.

Od té doby debaty o účasti Kuběnky v Prostřenu utichly, na podzim se však vrátily. Na sítích se začalo spekulovat, že by se měl jednoho ze soutěžních týdnů účastnit. Teď se po několika měsících spekulace potvrdily a příští týden se mohou fanoušci těšit na speciální VIP Prostřeno s influencery. Soutěžní pokrmy fanouškům představí influenceři Tadeáš Kuběnka, Simona Tvardek, Kim Ly Tranová, hudebník Šimon Opp a sportovec Ondřej Mánek, kterého v několika dílech zastoupila Lucie Neumannová.

Kuběnkova tvář není divákům FTV Prima neznámá. V roce 2021 vyhrál reality show Like House a o rok později ji vyhrála i Tvardek. Vítězové jsou navíc blízcí přátelé, soutěžní díl, ve kterém vaří Tvardek, se natáčel u Kuběnky v bytě. Nebydlí totiž v Praze a když se tam objeví, bývá u něj. I kvůli tomu se rozhodli nabídku přijmout. „Já jsem rád, že se objevím vedle Simony v nějaké soutěži v televizi,“ vysvětluje se smíchem pro redakci Antiyoutuber.cz. „Nešel jsem tam s tím, že bych to chtěl vyhrát, chtěl jsem si to prostě užít,“ dodává. Podle něj se mají diváci na co těšit, první polovina dílů prý tolik zábavná není, nicméně v druhé fanoušky údajně čeká drama.

Od příštího týdne se fanoušci Prostřena mohou navíc těšit na novou znělku a grafiku pořadu. Letos totiž reality show slaví patnácté narozeniny a tak se tvůrci rozhodli ji trochu vylepšit.

Nutno také dodat, že nejsou prvními influencery, kteří se v Prostřenu objeví. Pravděpodobně nejvíce debat vzbudila Anastázie Chomičová, na sítích známá jako Satnady. Na TikToku ráda fanoušky loni v zimě šokovala svými bizarními recepty, které ukázala i televizním divákům. Vařila menu plné levných pokrmů inspirovaných kuchařkou Ládi Hrušky. Nakonec dostala polovinu možných bodů. Kvůli natáčení si také pronajala krátkodobě byt. Spolubydlící jí totiž údajně nedovolila natáčet u nich.

Před třemi lety v Prostřenu soutěžila i Hana Gelnárová, která v soutěži nakonec neuspěla. Je známá také díky účasti v reality show Like House. Loni se objevila také ve druhé řadě Survivoru. Její pobyt na ostrově byl plný emocí a po dvanácti dnech se na ní začal podepisovat nedostatek jídla. Nakonec po šestnácti dnech v Dominikánské republice soutěž opustila úplně. V současné době je nejčastěji spojovaná především s turnaji Clash of the Stars.