Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Tadeáš Kuběnka konfrontoval na Instagramu autora falešného profilu | foto: instagram.com

Uživatelé brojí proti Kuběnkovi. Nechápou jeho chování, Kuběnka přišel o Instagram

Kontroverzní influencer Tadeáš Kuběnka je opět pod palbou ostré kritiky. Uživatelé ho odsuzují za jeho neurvalé chování. Podle mnohých obhajuje šikanu a sám ji není schopný ustát. Na sítích se také objevilo nové hnutí s názvem Stop Tadeáš. Zřejmě po velikém nahlašování jeho profilu, o něj přišel.
  11:25

Přehnal to už Tadeáš Kuběnka? Momentálně je influencer a vítěz druhé řady reality show Like House pod ostrou palbou kritiky. Podle uživatelů sociálních sítí se zachoval nevhodně k jednomu fanouškovi, který se k němu chtěl pozvat do podcastu. Kuběnka se za své chování neomluvil a celou nenávist vůči své osobě spíše vyostřil. Podle sledujících si kope svůj vlastní hrob. Dříve tu bylo hnutí #srpenbezadel, nyní #stoptadeas. Tehdy se uživatelé snažili ze sítí vystrnadit bizarní influencerku Shopaholic Adel, momentálně se odehrává něco podobného, avšak s Kuběnkou.

Kuběnka je známý pro své přímočaré a často i neurvalé vyjadřování. Co má na srdci, to má i na jazyku. Název jeho podcastu Kontroverzní s Sugar Denny podle sledujících velice odpovídá jejich chování. Často jsou odsuzováni za své povrchní vyjadřování, kdy ostatní kritizují za něco, co jim samotným vadí. Kuběnkova fanouškovská základna se zdá se trhá, přičemž se proti němu obrací zřejmě i jeho věrní sledující. On to hraje na kartu orientace.

Nedávno Kuběnkovi napsal jeden jeho třináctiletý fanoušek se speciální prosbou. Chtěl k němu přijít do podcastu a promluvit o problémech, se kterými se potýká jakožto mladý homosexuál. Kuběnka zprávu zveřejnil a jednoduše se mu vysmál. Uživatelé ho tak začali obviňovat z šikany dětí, na což on poměrně zvláštně zareagoval v jednom rozhovoru. „Já si myslím, že je šikana občas fajn věc,“ řekl.

@tyblaho #sešití s @K O N T R O V E R Z N Í TENHLE CLOVEK JE FAKT PERLA MEZI KAMINKAMA xdddd #fyp #tyblaho #ondrovasekta #lmao #klauniada ♬ původní zvuk - TYBLÁHO REFORMED

To, že podle sledujících nemá Kuběnka žádnou soudnost a schopnost sebereflexe, je zarážející. V novém podcastu kontroverzní se k situaci opět vyjádřil, kde s ním emoce pořádně cloumaly. „Já nejsem vzor pro děti. Já nedělám v Kouzelné školce k*rva. Mám to opakovat stokrát? Přijdu ti jak Michal z Kouzelné školy do p*či?“ křičí extrémně nahlas Kuběnka do mikrofonu.

Na celou kauzu zareagoval i youtuber Sibiřan. „Já už reálně nevím, co udělat, aby se ten Tadeáš zamyslel a došlo mu, co dělá špatně. Přes jeho božský komplex mu to prostě nedojde,“ říká. Podle něj na Kuběnku neplatí slova, ale jen činy. Jediné, co by ho zřejmě mohlo přimět k tomu, aby si uvědomil své chyby, je shledání s realitou. Sibiřan tak vyzval své sledující k zapojení se nového hnutí s názvem Stop Tadeáš. Říká také, aby mu pod jeho příspěvky na sítích psali slušnou konstruktivní kritiku.

Chvíli po vydání jeho videa se na Instagramu začaly objevovat účty zaměřující se na hashtag #stoptadeas, informující o špatném chování Kuběnky. Vyzývají k hromadnému nahlašování všech Kuběnkových profilů. Jejich aktivity nesou své ovoce. Hlavní instagramový účet Kuběnky zmizel.

Zdá se, že si z celé momentální kauzy Kuběnka moc hlavu neláme. Na svém druhém Instagramu si z hnutí utahuje například tím, že společně s Sugar Denny vytváří návrhy na trika s hashtagem #stoptadeas. „Heterosexuální chlapi o nás nemůžou přestat mluvit, jak koukám,“ píše v dalším instagramovém story. Není to poprvé, co Kuběnka nepochopitelně zmiňuje orientaci těch, co ho kritizují.