Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Kim a Kourtney | foto: Instagram

Rodina Kardashianových je nudnější než kdy dřív. Nová série reality show je prý propadák

Rodina Kardashianových se podle nejednoho fanouška stává irelevantní. Reality show The Kardashians byla kritizovaná už dříve, teď jsou však ohlasy horší než kdy dřív. Nic nového se v ní neděje a postavy řeší stále stejný spor mezi Kim a Kourtney, který mnohé jednoduše nudí.
  15:38

Už několik měsíců se na sociálních sítích spekuluje, že rodina Kardashianových ztrácí vliv. Tvrzení mnohých by měl podpořit také nudný děj předchozí série populární reality show The Kardashians. Nová vyšla minulý týden a má mnohem horší ohlasy, než ta předchozí. Celá rodina se prý stává irelevantní.

Reality show Keeping Up with the Kardashians se vysílala už od roku 2007 a oblíbil si jí nespočet diváků po celém světě. Díky ní mohli fanoušci Kardashianových nahlédnout do zákulisí života oblíbených celebrit a třeba i zjistit, jaké problémy musí denně řešit. Oblíbená reality show však před dvěma lety skončila a nahradilo ji pokračování, které nese název The Kardashians, které už tolik oblíbené není.

Už minulou sérii si mnozí stěžovali, že se v jednotlivých dílech neděje nic zajímavého. V podstatě celých deset dílů totiž všechny sestry řešily jenom spor mezi sestrami Kourtney a Kim ohledně přehlídky Dolce & Gabbana. Na přehlídce se totiž podílela i Kim, pro kterou to prý byla velká příležitost. Konala se však jen čtyři měsíce po svatbě Kourtney, kterou měla na starosti stejná módní značka. Proto si myslí, že jí chtěla sestra ukrást pozornost.

Už tehdy byli diváci znudění a těšili se na nové drama v příští sérii. „Fakt mě ty díly nebaví, už aby tu byla nové série,“ psali tehdy na sociálních sítích. Nová série je sice tady, ale přináší stejné drama jako ta předchozí. A diváci jsou ještě znuděnější, než byli dřív.

Nejeden divák si také myslel, že celé drama s přehlídkou bylo uměle vytvořené jen kvůli reality show. Zdá se však, že spekulace nejsou pravdivé, protože spor stále pokračuje. Sestrám se sice podařilo neshody vyřešit, sledováním jednotlivých dílů předchozí série musely své emoce prožít znovu. Zároveň obě zjistily, co o sobě navzájem říkají a tak se spor dostal i do čtvrté série.

Kourtney údajně kvůli tomu, že zjistila, co o ní někteří členové rodiny říkají, už nechce být poblíž nikoho z nich. Moc si prý užívá společný život bez dramatu s manželem Travisem Barkerem, se kterým zároveň čeká v současnosti dítě. Podle ní Kim není šťastná, pokud není pozornost upřená na ní a ani na její svatbě nebyla spokojená.

V poslední době také rezonovalo drama ohledně skupinové konverzace s názvem Not Kourtney, kterou Kim v jedné epizodě odhalila. Prý si všichni přátelé Kourtney i zbylé sestry na ní v konverzaci stěžují. Zdá se však, že to nebyla pravda a členkami konverzace byly jen všechny sestry.

Nejen, že Kim byla členem a pravděpodobně také zakladatelem konverzace bez Kourtney, navíc v jedné z epizod začala mluvit i o dětech Kourtney. Prý si ke Kim chodí na matka stěžovat. Právě kvůli tomu se teď mnozí diváci na Kim zlobí. „Jsi opravdu špatný člověk. Máte konverzaci jen kvůli tomu, abyste mohli mluvit špatně o Kourtney a teď ještě vytahuješ děti. Hnus, jsi tak podlá,“ píše jedna z uživatelek.

Sice diváci spor mezi sestrami řeší, zajímá je však na základě reakcí jen kvůli tomu, že se nic jiného neděje. „Nejnudnější spor v historii,“ myslí si jedna z nich. Reakce jsou v podstatě totožné. Rodina Kardashianových se prý stává irelevantní a nové epizody to dokazují.