Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Blíží se zápas KSI vs. Fury | foto: instagram.com

Blíží se zápas Fury vs. KSI. Do roka chci odstranit všechny youtubery, kteří boxují, tvrdí Fury

KSI, světoznámý youtuber, se utká s profesionálním boxerem Tommym Furym. Většina lidí si ale myslí, že vyhraje Fury a KSI nemá naprosto žádnou šanci. Fury chce za jediný rok odstranit všechny youtubery, kteří se pokouší boxovat. Prvním byl Jake Paul a nyní se chystá právě na KSI. Jejich zápas zcela zastínil souboj Logana Paula a Dillona Danise.
  8:10

Youtuber KSI chce dokázat to, co nedokázal Jake Paul a sice porazit v boxerském zápase boxera Tommyho Furyho. Ten se samozřejmě na svého soupeře velmi těší, protože KSI rozhodně není lepší boxer než Paul, se kterým si hravě dokázal poradit. To stejné si také uvědomují lidé, kteří se o zápas zajímají a většina predikuje předem jasný verdikt. Fury, který je ve svém živlu, se navíc nechal slyšet, že chce odstranit všechny youtubery, kteří se pokusí boxovat. Začal Paulem, nyní porazí KSI a poté se uvidí, kdo ze slavných youtuberů zkusí své štěstí s profesionálním boxerem v ringu. Nyní je ale na řadě KSI, který, podle spousty lidí, vůbec netuší, co ho čeká.

„Jsem tvůj fanoušek, ale prober se! Nikdy Furyho nemůžeš porazit. Mám celkem strach o tvé mentální zdraví, když do toho jdeš,“ komentují tisíce lidí příspěvek, ve kterém se poprvé ohlásil zápas Fury vs. KSI. Není to přitom dávno, kdy Fury porazil v boxerském ringu Jakea Paula, který byl považovaný za vycházející boxerskou hvězdu z prostředí YouTube. Fury je na rozdíl od Paula a KSI z boxerské rodiny. Jeho starší bratr je legendární Tommy Fury, mistr světa v těžké váze. Fury to sice ve své profesionální kariéře nedotáhl tak daleko, jako jeho starší bratr, zároveň je ale také on velice kvalitní boxer.

KSI je oproti němu v boxu v podstatě nováček. Má za sebou sice pár zápasů, které vyhrál, ale kvalitou se rozhodně nemůže rovnat tolik zkušenému Furymu. „Když ho neporazil ani Paul, tak KSI rozhodně nemá šanci,“ zmiňuje mnoho lidí v komentářích na sociálních sítích. To sice není úplně pravda, protože KSI se může dobře trefit a Furyho knockoutovat, na druhou stranu, Fury je opravdu zkušený boxer a takovou situaci si jistě pohlídá. On sám se na zápas neskutečně těší a má jasno, proč do podobných zápasů vlastně jde.

„Mým plánem je odstranit všechny youtubery, kteří se pokouší boxovat a to za pouhý jeden rok. Všichni jsou naprosto stejní, jsou jenom vtip,“ řekl Fury v rozhovoru pro deník Sky Sports. Mnoho youtuberů, kteří se pokoušejí boxovat, by si jistě netroufli postavit se Furymu v ringu. Paul a KSI jsou tak zatím jediní, kteří jsou ochotní poměřit si své síly s opravdovým profesionálem. KSI působí velice sebevědomě a to i navzdory tomu, že se mu mnoho lidí vysmívá.

Tvrdí sice, že se poctivě připravuje, ale ani tvrdou přípravou nemůže dohnat zkušenosti, které má jeho soupeř. Nikdo tedy příliš nechápe, proč se youtuber rozhodl zápasit právě s Furym, když se nabízela řada jiných jmen. Možná je to pouze kvůli penězům a možná si také myslí, že pokud by nějakým zázrakem Furyho dokázal porazit, získal by tak respekt po celém světě. Zároveň by se také samozřejmě okamžitě naskytla možnost, aby zápasil s Jakem Paulem. KSI navíc už v dříve dokázal o pouhý bod porazit jeho staršího bratra Logana Paula.

Oba zápasníci už také měli možnost vidět se tváří v tvář na tiskové konferenci, která byla opravdu hodně vyhrocená. Objevil se na ní totiž také Furyho otec, který neudržel emoce a začal převracet jeden stůl za druhým. „My jsme boxerská rodina a můj syn nakope tomu chlápkovi p*del. Já jsem také mašina. Se*u na KSI“ začal křičet Fury a rozpoutal potyčku na pódiu, do které se zapojily týmy obou zápasníků.

Potyčka se odehrála také mezi Furym a KSI při staredownu, kdy youtuber do svého soupeře strčil a musela je od sebe odtrhnout ochranka. „Já se ho nebojím, je to jenom klaun,“ nechal se slyšet Fury. „Ten váš Jake byl také hrdina a jak dopadl,“ dodal.

Jejich zápas naprosto zastínil souboj dalšího yotubera Logana Paula, který se ve stejný den utká s Dillonem Danisem, MMA zápasníkem, který zápasí v organizaci Bellator. Paul samozřejmě nezůstal pozadu a také on se snažil svého soupeře vyprovokovat. Nakonec si ale víc všímal Furyho než Danise.

Mnoho lidí zastává názor, že KSI zkrátka nemůže zvítězit a zápas je pro ně tedy méně atraktivnější než zápas Furyho a Paula. Lidé si ale i tak budou kupovat PPV, protože je zajímá, zda se Furymu podaří svého soupeře knockoutovat. To se dozvíme 14. října, kdy se spolu oba konečně utkají.

Témata: Jake Paul, Logan Paul