Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Veronica Biasiol | foto: Tilen Vajt

Veronica Biasiol chystá novou značku oblečení. Už měla fungovat, nic se ale neděje a web zeje prázdnotou

Veronica Biasiol chystá další projekt. Bude prodávat oblečení, nová kolekce zahrnuje dámské kostýmy, šaty, sukně nebo topy z peří. Fanoušci se mohli údajně těšit na jeho spuštění na Valentýna, ale web i instagramový profil dodnes zejí prázdnotou. O projektu mlčí i Biasiol, prý teď byla pár dní nemocná.
  18:52

Veronica Biasiol ještě v létě byla spojovaná především s nevěrou, teď se přesunula spíše do ústraní. Na sociálních sítích její jméno rezonuje především v souvislosti s účastní v Miss Czech Republic, což pravděpodobně souvisí i s nekonfliktním veřejným vystupováním. Už několik měsíců ale plánuje nový projekt a stejně tak jako většinu jejích dřívějších e-shopů ho provází komplikace.

Už od začátku letošního roku Biasiol mluví o novém projektu, který chystá. Minimálně šest měsíců pracovala na nové značce oblečení, kterou pojmenovala Honey B. Písmeno B v názvu by mělo vedle jejího jména odkazovat také na označení „brand“, tedy značka. Na Instagramu Biasiol zveřejnila několik modelů z její nové kolekce oblečení. Měla by prodávat semišové šaty, dámské kostýmy nebo třeba sukně a topy z peří. Modelkou pro většinu jejích modelů byla kontroverzní influencerka Natálie Kočendová.

Na Instagramu Biasiol také na začátku února uvedla, že se blíží jak otevření nové prodejny oblečení, tak spuštění nového e-shopu. Tvrdila, že se web spustí na Valentýna, tedy 14. února. „Otevíráme ve 14 hodin už 14. února,“ píše na Instagramu. Jenže od té doby uplynul už více než týden a web i Instagram zejí prázdnotou. Neobjevil se žádný příspěvek o tom, že by se měl e-shop spouštět a podle dostupných informací není otevřená ani kamenná prodejna na pražském Žižkově.

Biasiol sice byla v posledních dnech nemocná a ve čtvrtek oznámila velký návrat na Instagramu s tím, že jí ještě pořád není dobře, i přes to ale zvládne nahrát nový podcast s Kočendovou. O obchodu se však nijak nezmínila. S největší pravděpodobností Biasiol plánovaný projekt nezrušila, jenom jeho oficiální spuštění přesunula na dobu neurčitou.

Není to však poprvé, co její nový projekt provází komplikace. Pravděpodobně nejčastěji opakovaný problém se týká jejích diářů. Loni například slavila Den české státnosti o den dřív. Slaví se 28. října, v diáři, který prodává, se slavil už o den dříve. Sice diáře vydává tradičně každý rok, stejně tak se zdá, že je tradičně vydává s chybami. Zhruba před dvěma lety byl její diář s překlepy jednou z nejprobíranějších kauz na sítích.

Loni na podzim navíc vydala novou kolekci kosmetiky ve spolupráci se značkou Gabriella Salvete. Jenže nezahrnuje jenom dekorativní kosmetiku. Kromě líčidel prodávala i gelové polštářky pod oči. Právě jejich propagačním fotkám, se lidé na sociálních sítích vysmívali. Na propagačních fotografiích je totiž influencerka silně nalíčená. Prý vypadala jako klaun.

Nejkontroverznějším projektem jsou ale bezesporu umělé řasy. Zhruba před dvěma lety začala prodávat umělé řasy, o kterých tvrdila, že by měly být veganské. Nakonec se však ukázalo, že byly vyrobené ze srsti norka. Následně je přestala prodávat a později se vrátila už s opravdu veganskými řasami. Prodávala je tehdy pod vlastní značkou Biasiol Beauty.

Témata: Veronica Biasiol