Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Barbora Mlejnková a Veronica Biasiol | foto: Instagram

Nevěrná Biasiol má zase problém. Partnerka se pustila do bývalé milenky, obviňuje ji z užívání drog

Drama kolem nevěry Biasiol pokračuje. Její partnerka Mlejnková se pustila do její bývalé milenky. Nejdříve slovně, pak chtěla i fyzicky. Teď se navzájem špiní na sociálních sítích. Biasiol zarytě mlčí a sledující ji kritizují. Ke kritice se přidal Tadeáš Kuběnka.
  13:14

Festival na pláži Zrće v Chorvatsku je v plném proudu a společně s ním i nekončící drama mezi Veronicou Biasiol, její partnerkou Barborou Mlejnkovou a bývalou milenkou Biasiol Alicí Kolarčíkovou. Už dříve se Biasiol na Instagramu přiznala, že svou současnou partnerku s Kolarčíkovou podváděla, čímž na sebe upoutala pozornost mnoha uživatelů, kteří ji kritizovali. Později celé drama utichlo, teď se ale vrací zpátky.

V pondělí v noci se na sociálních sítích začalo šířit video z chorvatské pláže. Mlejnková uráží Kolarčíkovou a zdá se, že ji chtěla napadnout. „Ty se mě bojíš? A ty mi budeš š*kat holku? Hele ty neumíš koupit hotel? Drž p*ču,“ křičí hystericky Mlejnková, pravděpodobně na Kolarčíkovou a jednoho z jejích přátel. Následně ji někdo vezme a odtáhne pryč. „Holky nebiju, ale od někoho bys dostat potřebovala, ať se vzpamatuješ,“ píše kamarád Kolarčíkové, který je zároveň tím, kdo video přidal.

Kolarčíková do té doby o svém desetiměsíčním poměru s Biasiol mlčela, o den později se však také vyjádřila. „Už toho mám plné zuby. Pořád držím pusu a nechala jsem ze sebe udělat totálního d*bila. Mohla jsem dát všechno ven a zničit jim to jejich lovestory,“ píše na Instagramu. Prý si o ní všichni mysleli, že je zhrzená a zamilovaná, ona však jen chtěla být loajální. Tvrdí, že od Mlejnkové očekávala, že si ji „vezme bokem a tam ji rozbije hubu“ za to, že měla poměr s Biasiol. Veřejné napadení je však podle ní k smíchu.

Kolarčíková s vyjádřením pokračovala. S Biasiol se prý měly rády a věděly o sobě vše. Kdyby se tehdy sama k poměru nepřiznala, prý by trval dodnes. „Uvědomila jsem si, že tohle nikam nevede. Chtěla jsem se jen přiznat a ukončit to v okruhu jich dvou. Je jejich problém, že vyšlo nějaké hloupé zbytečné přiznání pro veřejnost. Pustily to ven ony dvě,“ píše Kolarčíková a odkrývá tak informace o odhalení poměru s Biasiol.

Barča by měla chlast přestat i vočuchávat.

10. července 2023 v 22:13, příspěvek archivován: 12. července 2023 v 12:55

Mlejnková se však rozhodla, že bude na celou situaci reagovat útočně. „Alice, stáhni se, jestli nechceš, ať každý, včetně policie ví, co jsi zač. Čekám velkou omluvu ty levá prodejná lesbo,“ píše. Prý sice Kolarčíkovou za její vyjádření všichni uznávají, ale až zjistí, jaká je doopravdy, bude to jinak. Později Kolarčíkovou obviňuje z užívání drog a tvrdí, že není psychicky v pořádku.

Kolarčíková a Mlejnková se na pláži pohádaly kvůli Biasiol, která však zarytě mlčí. Od svého květnového veřejného přiznání desetiměsíční nevěry se vůbec nevyjadřuje. Uživatelé na sociálních sítích ji však odsuzují nejvíce. „Nechápu to. Proč to odnášejí ty dvě, když za všechno může Biasiol? Ona moc dobře ví, proč mlčí,“ myslí si jeden ze sledujících a mnoho dalších s ním souhlasí.

Do nevěry Biasiol byl celou dobu zainteresovaný i kontroverzní influencer Tadeáš Kuběnka. Svěřovala se mu totiž jak ona, tak Kolarčíková. On se však později postavil na stranu Kolarčíkové po tom, co mu Biasiol vyhrožovala trestním oznámením. „Mně Báry bylo pořád líto, že je zmanipulovaná, ale komu není rady, tomu není pomoci. Ony se k sobě prostě hodí, jedna horší než druhá,“ myslí si Kuběnka. Myslí si, že je Biasiol povrchní, protože jí jde především o to, jak vypadá na sociálních sítích a proto si vybrala Mlejnkovou, která má na Instagramu více sledujících.