Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Valérie Holáková se netají psychickými problémy, teď také přiznala, že se cítí být mužem. | foto: Instagram

Xholakys měla nádor na mozku, pak ho zase neměla. Vydělává miliony měsíčně

Xholakys je nejúspěšnější česká tvůrkyně na OnlyFans. S přidáváním erotických fotek na platformu začala v Česku jako první a vynáší jí to miliony korun. V nedávném podcastu se rozpovídala o sexuálním zneužívání, psychických problémech a obsahu, který přidává na sítě. Nezapomněla zmínit ani vztah s Opatem.
  9:45

Valerie Holáková alias Xholakys se v podcastu u Kid Ajvna přiznala, že prý měsíčně vydělá z OnlyFans až tři miliony korun. Na platformě zveřejnila třeba sextape s bývalým přítelem streamerem Opatem. Zároveň, když jí člověk zaplatí deset dolarů, tak mu Xholakys ohodnotí jeho genitálie.

Čtyřiadvacetiletá Holáková způsobila na přelomu října a listopadu velké drama. Odstoupila z Clash of the Stars, oznámila nádor na mozku, předávkovala se Xanaxy, opila se, aby pak sdělila fanouškům, že vlastně žádný nádor nemá. Celou dobu ovšem zvala lidi k odebíraní jejího profilu na OnlyFans, o čemž se nezapomněla zmínit ani v podcastu A-Cast & Kid Ajvn.

Ivan Kloc alias Kid Ajvn pozval Xholakys do svého podcastu v půlce října, vyšel však až na začátku listopadu. Influencerka prozradila, že má na OnlyFans pět tisíc odběratelů, většinu z Česka a Slovenska. Jen za samotné odběry vydělá měsíčně prý milion korun.

Nejvíce přesto vytěží ze speciálních balíčků, za které si fanoušci musí navíc připlácet. Každý měsíc se tak dostává na částku okolo tří milionů korun. Finance jí spravují rodiče.

Hvězda platformy pro dospělé prozradila, co je součástí obsahu, který na OnlyFans přidává. Každý, kdo ji odebírá má přístup k erotickým fotkám. Ti, kteří si zaplatí více, se dostanou i k exkluzivním balíčkům. Mladá influencerka se netají ani tím, že za deset dolarů nabízí ohodnocení genitálií.

„Každému, kdo se přihlásí na mé OnlyFans, přijde menu jak z restaurace. Nejpopulárnější je ohodnocení nádobíčka. Už to mám tak propracované, že každému píši slohovku, komentuji délku, šířku vzhled a všechny podrobnosti,“ popsala Holáková.

„Pak mám na jídelním lístku hlasové zprávy na přání, fotku v mokrém tričku, sextape na pláži, video, kde se mažu opalovacím krémem nebo třeba blbosti z wellness,“ dodala. Streamer Opat04, se kterým Holáková chodila, je s umístěním videa na platformě obeznámen a nevadí mu to. Navíc mu prý každý měsíc z videí posílá provize.

V podcastu se mladá influencerka svěřila i s tím, co ji přivedlo k focení erotických fotek. Přiznala se, že ve patnácti letech obdržela pozvánku na modelingový casting, kde ji sexuálně zneužili. Vše se navíc dokumentovalo a video bylo rozšířeno do světa. Xholakys případ řešila s policií, ale podle jejích slov ho vyšetřovatelé zametli pod koberec.

„Já jsem vždy měla pověst šprtky, a kdyby ta pornografie vyšla na povrch, tak bych to nepřežila. I proto jsem začala s focením polonahých fotek, abych lidi připravila na to, kdyby to náhodou vyšlo na povrch,“ okomentovala Holáková celou situaci. Po přiznání znásilnění dostala od fanoušků mnoho podpory.

„Tak to bylo hodně silný. Skvělý podcast. Velký respekt Xholakys za to co zvládla,“ zní jeden z komentářů.

Influencerka se z celého incidentu prý už vzpamatovala a nedělá jí problém o tom mluvit. I tak ji sexuální násilí velmi poznamenalo a myslí si, že to, co se jí v patnácti letech stalo je jednou z příčin jejích psychických problémů.

Témata: Kid Ajvn, Xholakys