Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Influencerka Carrie Kirsten udělala spolupráci s Victoria’s Secret. | foto: IG: @iamcarriekirstenAntiyoutuber.cz

Kirsten nafotila sexy fotky v prádle od Victoria’s Secret. Sledující ji kritizují, že si protiřečí

Carrie Kirsten nafotila sexy fotky ve spodním prádle v rámci spolupráce se značkou Victoria’s Secret. Podle sledujících si firma nemohla vybrat lepší modelku. Někteří ji ale v komentářích na Instagramu kritizují. V ne zas tak dávném podcastu totiž řekla, že ve spodním prádle fotky dělat nechce. Kirsten se hájí.
  13:16

Jak to je se vztahem Dana Bayera a Carrie Kirsten? To je otázka, na kterou se jen těžko hledá odpověď. Odpověď na otázku, jestli by influencerka Kirsten nafotila sexy fotky v prádle je však nyní známá a zní „ano“. Influencerka na svém instagramovém profilu zveřejnila dva příspěvky, ve kterých ukazuje sexy spodní prádlo od módní značky Victoria’s Secret. Dostala prý od společnosti nabídku na spolupráci, která se neodmítá. Je to rozená modelka, píšou sledující v komentářích.

Říkal někdo @victoriassecretczech supermodel?Ano, tou se můžete stát i vy, z pohodlí vašeho domova, kdy si můžete objednat cokoliv, co chcete z nového lokálního eshopu vistoriassecret.cz! Spodní prádlo, pyžamka, župánky a spousty doplňků Rychlé doručení do 3 dnů, žádné poplatky za clo a 10% slevový kód na objednávku CARLY10 (platí do konce října) #spoluprace #victoriassecret

24. října 2023 v 18:48, příspěvek archivován: 26. října 2023 v 11:45

Je to už nějaký ten pátek, co se na sítích řešil vztah Kirsten s Bayerem. Její bývalý partner Nikos ji v rozhovoru magazínu The Mag vyzpovídal z velice pikantních otázek. To se nelíbilo Bayerovi, který na sítích následně předvedl velice vyšinuté a uražené chování. Ačkoliv se za to později omluvil, téměř nic se nezměnilo. V určitých momentech se dokonce zdálo, jak kdyby se s ním Kirsten rozešla. Že by si mezi muži mohla vybírat, ukázala nyní, když se oblékla do sexy spodního prádla od Victoria’s Secret a předvedla se v něm svým sledujícím na Instagramu.

Uživatelé jsou z ní v komentářích pod příspěvky na větvi. „Tohle je bohyně. Prostě překrásná žena,“ píše jedna uživatelka. „Tak tohle se vám povedlo. Vkusné, nápadité, hravé a sexy,“ píše další. Podle mnoha uživatelů si společnost nemohla vybrat lepší influencerku na spolupráci. Jiní mluví o tom, že by se měla Kirsten začít živit modelingem.

You are not ready for this

25. října 2023 v 19:03, příspěvek archivován: 26. října 2023 v 11:45

V komentářích se však množí i nemálo negativních komentářů. Uživatelé Kirsten kritizují za to, že si protiřečí. V podcastu s Nikosem totiž naznačila, že by do podobné spolupráce zřejmě nikdy nešla. „V plavkách bych to nafotila, nahá určitě ne a ve spodním prádle by se mi taky nechtělo,“ říká Kirsten v rozhovoru. „Říká se, že mezi plavkami a spodním prádlem není rozdíl. Spodní prádlo je ale průhlednější a jsou tam krajky. Myslím si, že spodní prádlo je věc, kterou má vidět jenom tvůj partner a ne celý svět,“ doplňuje.

Nyní ale fotky ve spodním prádle nafotila a zveřejnila na sítě. „Hej, však si říkala, že by ses nefotila ve spodním prádle, tak co to sakra je?“ píše do komentářů pod příspěvek jeden uživatel. „Hlavně že borka v podcastu řekla, že se fotit ve spodním prádle odmítá,“ píše jiný. Spousta fanynek Kirsten těmto hejtrům oponuje. „Myslím si, že je v každém kousku spodního prádla zahalená. Má na sobě tepláky, župánek a tak dále. Nevím, co vám vadí,“ píše jedna uživatelka.

Victoria’s Secret je jedna z nejznámějších značek vyrábějící dámské spodní prádlo. Kvůli kvalitě a zřejmě i popularitě se nejedná zrovna o nejlevnější záležitost. Jednotlivé kousky prádla společnost nabízí v rozmezí stovek, až tisíců korun. Mít spolupráci s takovou značkou už něco znamená. Právě i o tom mluví i Kirsten. „Nečekala jsem, že by mě kdy oslovili zrovna z Victoria’s Secret. Celý život jsem všechno spodní prádlo odmítala, ale tohle jsem nedokázala,“ píše Kirsten v komentářích a dodává, že je Victoria’s Secret její oblíbená značka.

Témata: Carrie Kirsten