Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Lukáš Kril | foto: Facebook.com

Lukáš Kril by měl být za měsíc propuštěn z vězení. Jeho matka tvrdí opak

Bude to už deset měsíců, co je bizarní influencer Lukáš Kril za mřížemi. Za měsíc měl být z vězení propuštěn, jeho matka však tvrdí opak. Podle ní dostal k výkonu trestu šest let navíc. Kdo byl tento bizarní rapper, čím se živil a jaké největší vylomeniny provedl?
  20:33

Často se zdá, jako kdyby Česko bylo továrna na bizár. Podivných a výstředních tvůrců dostávajících se do popředí je u nás víc, než je zdrávo. Ikonou trapnosti byl po dlouhou dobu bizarní Lukáš Kril. Ten se z počátku prosadil hlavně svým velice špatným a humorným hudebním talentem. Časem se z rappera začal stávat kriminálník. Své fanoušky okrádal a nabízel jim různé zvláštní služby, včetně i svých erotických fotek. Jak se říká, na každou svini se vaří voda, a tak to bylo i u Krila. Došlápla si na něj policie a šel na deset měsíců do vězení.

Kril měl dostat deset měsíců za mřížemi za nedocházení na veřejně prospěšné práce. Psal se podvečer 2. února tohoto roku a Kril měl nastoupit do vězení. Dá se říct, že v tento den vyvedl snad tu největší vylomeninu za celý svůj život. Rozhodl se totiž, že do vězení nenastoupí, opije se a schová se doma. Jenže policie si pro něj dojela a do vězení ho odvezla v poutech.

Je to už tedy zhruba devět měsíců, co je Kril ve vězení, a tak by se měl pomalu blížit den jeho propuštění. Zdá se, že to však nebude tak jednoduché. Jeho matka se totiž redakci Antiyoutuber.cz svěřila, že měl dostat k výkonu trestu dalších několik let. Podle některých informací by to mělo znamenat, že by Krila propustili prý až v jeho šestadvaceti a to v září roku 2026. „Dle informací od Ledeckého (pozn. red.: nevlastní otec Krila) by měl Lukáš sedět do září roku 2026" sdělil redakci Antiyoutuber.cz Ladislav Minář, který se měl u policie v Liberci aktivně zapojovat do řešení případu Krila. Co je na tom pravdy však není jisté. Nemálo uživatelů na sítích si myslí, že si pohádku o prodloužení Krilova trestu jeho matka vymyslela.

Ta se nyní redakci opět svěřila, jak to tedy celé je. Celkově mu prý hrozí za několik prohřešků šest let, což by znamenalo, že ho propustí až v roce 2029. „Z Teplic to má za to ublížení na zdraví, jak se tam prali kvůli té holce. Pak nedělal ty prospěšné práce, maření výkonu a nalévání alkoholu nezletilým,“ říká matka Krila.

Ačkoliv byl Kril velice výstřední, dá se říct že měl našlápnuto na slušnou bizarní kariéru. Jeho videa trendovala a uživatelé na sítích ho milovali. Do teď spoustu z nich používá jeho legendární hlášky. „Nabídky stále platí,“ byla jedna z vět, kterou Kril používal zřejmě na denní bázi. Jeho instagramová kariéra byla založená převážně na okrádání sledujících. Nabízel jim různé pofidérní služby, které však často zacházely i za hranu lidskosti a velikého znechucení. Mezi jeho klasické nabídky spadala videa, či songy na přání, nebo třeba sledování na Instagramu.

Časem se však zřejmě objevil v těžké finanční situaci, a tak si musel sáhnout na dno. Začal nabízet své erotické fotografie. Některé z nich se dostaly na veřejnost a dá se říct, že to nic hezkého nebylo. Fotku polonahého Krila v špinavých trenýrkách si fanoušci mohli pořídit za pár set korun. Nabízel dokonce i erotické fotky své ex přítelkyně.

Velice známý byl také pro jeho sledující Krilův nezdravý vztah s matkou. V jednom kuse se s ní hádal a sprostě jí nadával. Na jednom videu jde například vidět, jak mu matka holí rozbije obrazovku od počítače. Naštvaný Kril tak neudrží své emoce na uzdě a udeří ramenem do dveří tak, že vypadnou z pantů a spadnou na zem. „Ty svině,“ křičí na něj matka. V jiné hádce se ubrečený Kril natáčel. Jeho matka už zřejmě nezvládala emotivního Krila a pustila se do něj. „Ne*er mě ty zm*de, nebo ti rozkopu držku m*dko jedna zm*daná. Jdi do p*či ty k*ndo jedna vym*daná. Zm*de, chcípni,“ křičí matka na Krila. „Ty m*dko ty vole. To je moje matka,“ odpovídá ubrečený a opilý Kril.

Témata: Lukáš Kril