Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Konec vztahu Shopaholicadel a Pepy: Sbalila se a odešla. Mlátila mě a řvala na mě, konečně bude klid

Rozešla se Shopaholic Adel se svým partnerem? Ten jí má už plné zuby. Na jednom jeho TikTok streamu Adel vtrhla do koupelny s tím, že si balí věci a odchází bydlet ke kamarádce. Josef „Pepa“ Gotovcev se svěřil, že už bude mít alespoň klid. Přítel kamarádky Adély Pulcové mu prý dokonce vyhrožoval, že ho zmlátí, když půjde na policii s nahrávkami, kde má být zachyceno, jak mu Adel fyzicky ubližuje.
  11:58

Kolem bizarní influencerky Shopaholicadel, tedy Adély Pulcové, se neustále něco děje. Sama si zřejmě uvědomuje, že kontroverze a bizár živí její kariéru, tak tomu pravděpodobně vědomě napomáhá. Velkou součástí jejího působení na sociálních sítích jsou i její partneři. Často se s nimi odehrávají různé zvláštní scénky a její rozchody s bývalými partnery byly vždy velice pikantní a plné emocí.

Nyní se zdá, že i poměrně krátký vztah s Josefem „Pepou“ Gotovcevem je u konce. Už dříve se její přítel svěřil s velice zajímavými věcmi, které mu na ní vadí a od té doby šlo prý všechno z kopce. Nyní si Adel sbalila věci a odešla z jeho bytu.

Gotovcev nyní uspořádal zajímavý TikTok stream, na kterém se rozpovídal o chování své expartnerky, která považuje všechny svoje chlapy za osudové. Svěřil se například, že má nahrávky toho jak mu Adel fyzicky ubližovala, ale zveřejňovat je prý nechce. Je to kvůli tomu, že mu někdo vyhrožuje?

„Nějaký její kluk mi vyhrožoval, že mě zmlátí, když půjdu na policii, protože mám nahrávky, jak mě napadla,“ vysvětluje. Následně řekl, že jim dává pět dní. Dá se usoudit, že tím myslí, že ty nahrávky do pěti dnů zveřejní, pokud se něco nezmění.

Po celou dobu byl Gotovcev v bytě sám, v jeden moment však na scénu přišla i Pulcová. A nepřišla ale sama, doprovázela ji její kamarádka. „Nevěděla jsem, že jsi taková krysa. Stojí ti to za to? Dělat ze sebe toho nejlepšího a z nich to nejhorší?“ konfrontuje neznámá žena Gotovce mimo záběr kamery. Ten jí odpovídá, že vůbec netuší, co se děje a ať odejde.

„Buď zticha. Nebudeš ji vyhazovat,“ utrousí Shopaholicadel v momentě, kdy si bere zřejmě své věci z koupelny. „Tak si ji vem k sobě a zažiješ si to samé co já,“ konfrontuje Gotovcev neznámou ženu. „Nezažije si to samé co ty, víš? Ona si to nezaslouží,“ reaguje Adel.

Adel se tak pravděpodobně od něj stěhuje pryč k již zmíněné slečně. „Já si ji vezmu, neboj se,“ říká žena. V průběhu konfrontace ještě oznámí, že se druhý den společně vrátí pro zbytek Adéliných věcí. Když z bytu odejdou, je vidět úleva na výrazu Gotovce, jenž říká, že bude mít konečně klid.

„Ona si zase najde jiného,“ říká. „Vlastně ji zachránila, že na ni prý řvu, dusím ji, mlátím ji, všechno. Přitom tohle ona dělá furt mně,“ popisuje. „Ona jenom vstane a už mi nadává, už je protivná, už je hnusná a prostě já už toho mám dost. Té kamarádce jsem řekl, ať si to užije a ať ji hlavně nevrací,“ pokračuje.

Promluvil také o tom, že si Adel měla psát s jinými muži a v jeho bytě si zapomněla svojí panenku Markétku a obecně zbavit se Adel nebylo nic jednoduchého. Gotovcev se svěřil, že TikTok streamy, na kterých o ní mluvil, dělal s jediným záměrem. „Já jsem věděl, že když budu dělat streamy, tak že odejde sama. To byla otázka času. Stačilo dělat streamy a povedlo se to,“ vysvětluje.

Celý TikTok stream trval několik hodin a Gotovcev ho uspořádal společně s youtuberem říkající si Strážce Internetu, jenž se ve své tvorbě zaměřuje hlavně na nevhodné chování Adély Pulcové na internetu.

„To jsem zvědavá, kdo převezme štafetu. Pepo, stálo vám to za to? Ostuda po celé republice, problémy se sehnáním práce, problémy s podnájmem. A to všechno kvůli ženské, která trpí evidentně hysterií, vaginismem a narcismem. Panna určitě není, tomu snad někdo věří po jejích aktivitách v Dobříši?,“ píše jeden z lidí na YouTube pod záznam ze streamu.

Podle mě je podezřelé, že tak v klidu sama odešla. Myslím, že už má náhradu za tady toho pohádkáře,“ píše další.

Témata: Shopaholic adel