Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Vyzradila Makarenko výsledky Miss? Ve finálové pětce figuruje jméno Veronicy Biasiol

Každý někdy chybuje a občas třeba i tak, že prozradí informaci, kterou by si měl zatím nechat pro sebe. To se teď možná stalo i šéfce soutěže Miss Czech republic Taťáně Makarenko. Ta se na Instagram šla pochlubit s tím, že už má hotový scénář na vyhlášení vedlejší soutěže Miss Grand. Jenže ukázala i to, co možná neměla – jména dívek z finálové pětky. Mezi nimi figuruje i účastnice soutěže, která mnohým lidem leží v žaludku, a to Veronica Biasiol.
  13:23

Šéfka soutěže krásy Miss Czech republic Taťána Makarenko dost možná vyzradila to nejzajímavější, co se na soutěžích krásy děje – výsledky. V tomto případě tedy finálovou pětku vedlejší kategorie Miss Grand. Na svém Instagramu totiž Makarenko sdílela podle ní již finální scénář večera. Ve videu, které umístila na svůj Instagram, jdou vidět jména finálové pětky. Mezi nimi je i dvojice influencerek, Petra Beníšková a Veronica Biasiol.

Právě druhá jmenovaná leží mnohým divákům soutěže v žaludku. Jednak kvůli tomu, že její tělo je vylepšené mnohými úpravami, mimo jiné třeba zvětšením poprsí, ale pak i kvůli kauzám, které se kolem ní v poslední době kupí. Například její dnes už bývalý vztah, kdy měla svou přítelkyni Báru Mlejnkovou podvádět, ale třeba i to, že v minulosti se o soutěžích krásy vyjadřovala s opovržením.

„Pro sázkaře ideální informace. Horáková by měla začít přijímat gratulace,“ napsal k informacím ze scénáře instagramový profil Intelektuální elita. Onou Horákovou myslí právě Biasiol, která v minulosti měla vystupovat pod jiným jménem, tedy Veronika Horáková.

Jak ale upozorňují sledující, o vyzrazení jmen finálové pětice jít nemusí. Scénáře totiž kvůli co nejlepšímu natrénování finálového večera často obsahují různá jména, která se na zkouškách na televizní přenos mění.

Na to, že by Biasiol měla uspět právě ve vedlejší soutěži Miss Grand a následně se stát českou zástupkyní v mezinárodní verzi soutěže, lidé upozorňují už dlouho. I kvůli tomu, že profil právě Miss Grand Biasiol dle jejich dojmu hodně upřednostňuje.

„No tak snad to nikoho nepřekvapuje. Makarenko je prodejna d***a. S Biasiol je domluvena, to ví každý,“ píše pak v komentářích na Instagramu jedna z komentujících.

Témata: Veronica Biasiol