Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Nikoleta Daniela Kortišová | foto: Tvnova.cz

Dolli z Růže pro nevěstu: Botox, plastiky a dramata. Navíc má prý syna, ale nestará se o něj

Na slovenské televizi Markíze a na Voyu už několik týdnů běží randící reality show Růže pro nevěstu, kde osmnáct žen soutěží o srdce jednoho ženicha. Postupně sice nevěsty odpadávají, ale z nově získaných fanoušků těží i po odchodu ze soutěže. Jednou takovou soutěžící, která vilu opustila v posledním díle je i Dolli, vlastním jménem Nikoleta Daniela Kortišová. Ta byla jednoznačně nejvýraznější osobností celého pořadu a to jak vzhledem, tak projevem. Navíc na povrch vyplulo tajemství, že svého syna nemá v péči, a co víc – údajně se o ně nestará.
  10:17

Dolli na sebe upoutala pozornost už v pilotní epizodě show. Obličej i tělo vylepšené plastikami a botoxem, prořízlá pusa a nikdy nekončící upřímnost. Taková Dolli je a přesně tak se i po dobu natáčení prezentovala. K ženichovi sice nijak extra blízko neměla, i tak se o ní hovořilo prakticky každý díl. Ne každému byla po chuti a jak fanoušky, sledující show z Česka a Slovenska, tak obyvatelky vily rozdělila na dva tábory. Sama o sobě říkala, že zkrátka není pro každého a že o to ani nestojí. Svým chováním v soutěži vyvolala nejedno drama, to největší na ni ale čekalo doma.

Ktoré dievčatá mali podľa vás na ceremoniáli ruží najkrajší styling?

#tvmarkiza #voyo #ruzaprenevestu #ruzaprenevestu2 #realityshow

11. dubna 2024 v 12:01, příspěvek archivován: 3. května 2024 v 9:46

Informace o tom, že by Kortišová měla být matkou se začaly po internetu šířit ještě před tím, než se s nimi ona sama svěřila ženichovi Radkovi. Nikoleta má syna, pamatuju si ji jak chodila s těhotenským bříškem po Považské Bystřici. Teď nevím, jak na tom jsoi, dlouho jsem se spolu neviděla,“ prozradil zdroj z blízkého okolí pro deník Eva.sk. Radka tato informace sice neodradila, když by však Dolli věděla, jaké drama se kvůli tomu odehraje, nejspíše by raději pomlčela. V průběhu vysílání pořadu totiž na povrch vyplula i další informace, a to mnohem závažnějšího kalibru. V internetových diskuzích se začaly šířit zprávy, že se Kortišová o svého syna vůbec nestará.

„Jsem zvědavá, jestli se tam přizná, jak si vydělává na svůj luxusní život v Dubaji a že se přizná, že má syna, na kterého se vykašlala když byl ještě malinkatý,“ napsala jedna ze sledujících v komentářích na Instagramu. Na tento komentář se ozvala i údajná opatrovatelka Dolliina syna Matthewa, která by aktuálně měla žít s jeho otcem – bývalým partnerem Kortišové. Ta uvedla, že Dolli syna nenavštěvuje a platí na něj jen třicet euro za měsíc. To je v přepočtu na českou měnu necelých osm set korun. Dále pak doplnila informaci o tom, jak často se Kortišová se synem vídá. „Návštěva třikrát do roka, a chodí si s ním jen udělat fotky. Je to hnusná žena a jako matka to nedokážu pochopit,“ nechala se slyšet opatrovatelka Matthewa.

Reakce Nikolety Kortišové na sebe nenechala dlouho čekat. Pro Markízu se ohradila, že nesouhlasí s tvrzeními, že se o svého syna nestará. „Svého syna nadevšechno miluji. Chtěla jsem, aby byl svěřený do mojí péče, bohužel se tak nestalo“ uvedla. „Není pravda, že ho nenavštěvuji, víckrát se mi však stalo, že mi kontakt s tím nebyl umožněný,“ uzavřela Dolli s tím, že informaci zajisté rozšířila nová partnerka Mattheowa otce.

Ať už je důvod toho, proč nemá Kortišová syna v péči jakákoliv, faktem zůstává, že sledujícím leží v žaludku i po návratu ze Srí Lanky. Tím, jak výrazná byla si získala jak řadu haterů, tak řadu obdivovatelů. Její upřímnost se stala pověstnou i díky poslední epizodě. V té se ostře obula do teprve dvacetileté soutěžící Lary a po slovní přestřelce, kde do Lary i strčila, se rozhodla soutěž dobrovolně opustit. Ti, kteří Dolli nemohou přijít na jméno tvrdí, že Kortišová doufala, že ji ženich Radko bude přemlouvat, aby na ostrově zůstala. To se nicméně nestalo a Dolli už není jednou z žen, které o srdce Radka bojují. Místo toho je zpátky na Slovensku a věnuje se prodeji vlastních triček a účasti v rozhovorech.