Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Britney Spears po incidentu v Chateau Marmont | foto: Pagesix.com

Co se děje s Britney Spears? Nevypadá psychicky dobře, pohádala se s partnerem a na místo dorazila i sanitka

Britney Spears nemá prakticky jedinou chvilku klidu. A obzvláště poslední týdny jejího života jsou nabité samými zlomovými událostmi. Spears ukončila soudní spor se svým otcem, který ji měl dlouhých třináct let v opatrovnictví. Zpěvačka se také před několika dny oficiálně rozvedla se svým třetím manželem a aby toho nebylo málo, včera chvilku po půlnoci se měla údajně velmi intenzivně pohádat se svým přítelem. A to natolik, že k incidentu musela dojet i záchranná služba. Na základě všeho výše zmíněného se fanoušci o Spears bojí. Nepomáhají ani zvláštní videa a tance, které přidává na svůj instagramový profil.
  19:00

Lidé se začínají strachovat o mentální zdraví popové ikony Britney Spears. Ničemu neprospělo ani to, že si Spears nedávno smazala svůj Instagram, což veřejnost jen utvrdilo v tom, že se něco děje. Kromě toho se po internetu začaly šířit fámy, že zpěvačka na tom není dobře ani co se financí týče. Po tom, co Spears po několika skandálech a mentálních zhrouceních ztratila svéprávnost, nad ní měl kontrolu její otec. Tomu teď Spears musí zaplatit náklady na soudní proces s tím spojený. A i přes to, že si její loni vydaná kniha na trhu vede velmi dobře, objevují se fámy, že Spears na vyplacení otce nemá.

V životě zpěvačky Britney Spears se to vždy hemžilo samými skandály. V roce 2008 byla zbavena svéprávnosti, přišla o opatrovnictví svých dvou dětí a dlouhých třináct let o sobě nemohla plnohodnotně rozhodovat. Něco málo přes rok byla vdaná herce a osobního trenéra Sama Asghariho s íránskými kořeny. Než se oficiálně vzali, randili spolu dlouhých pět let. Už tehdy se o ni její fanoušci strachovali, protože na mnoha videích s Asgharim nevypadala příliš při smyslech a často se zdálo, že ji její snoubenec (a později manžel) prakticky kontroluje a do natáčení videí nutí. Loni v létě pak Asghari požádal o rozvod a pár byl před pár dny rozveden oficiálně. Spears mezitím začala znovu randit s jedním ze svých bývalých partnerů Paulem Richardem Solizem.

To ale neznamená, že zpěvačka prožívá klidnější období, ba naopak. Zdá se, že v jejím životě je všechno jako na houpačce a sledující jsou znepokojeni i nedávným incidentem. Zpěvačka se včera dle zdrojů pohádala se svým staronovým přítelem Paulem Richardem Solizem a celá situace vyeskalovala natolik, že na místo musela přijet záchranka. Mluvčí hasičů z Los Angeles uvedl, že přijali hovor na linku 911 ohledně dospělé zraněné ženy. Sanitka ale Spears do nemocnice nedovezla. Popová hvězda je dle blízkého zdroje v bezpečí domova a z hotelu odjela v doprovodu své ochranky. K celé události došlo 2. května před první hodinou ranní v hotelu Chateau Marmont v Los Angeles, konkrétně v části West Hollywood.

I přes to, že před pár dny Spears svůj Instagram smazala, nevydržela to dlouho a na síti je opět aktivní. Kromě prazvláštních videí, na nichž se prakticky polonahá vlní a tancuje, pak včera zpěvačka přidala i vyjádření k výše popsanému incidentu z hotelu. „Zprávy jsou lež! Chtěla bych, aby lidem došlo, že jsem silnější každý den,“ uvedla ve svém oficiálním vyjádření. Celou situaci pak vysvětlila tak, že si zvrtla kotník a zdravotníci do hotelu přijeli ne na její pokyn. Dodala také, že ji přítomnost sanitek obtěžovala.

Repost because I can !!! Swipe !!!

5. února 2024 v 17:19, příspěvek archivován: 3. května 2024 v 16:42

Ani ze vztahu Britney Spears a Paula Richarda Soliza nejsou fanoušci nikterak nadšení. Soliz má na svém kontě několik přestupků a ani kriminální činnost mu v minulosti nebyla cizí. Mezi nejzávažnějších z několika přečinů, kterých se dopustil patří držení střelné zbraně.