Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Drama pokračuje. Matka Veronicy Biasiol mluví o tichu před bouří, ona se připravuje na finále Miss

Podivná instagramová válka mezi finalistkou Miss Czech republic Veronicou Biasiol a její matkou Klárou, zdá se, pokračuje. Starší z dvojice na svém Instagramu stále nenápadně naznačuje, že ví něco na svou dceru a nebojí se to použít. „Špinavá voda nikdy nezabránila rostlině v růstu,“ reaguje na její akce její dcera.
  11:17

Přípravy na finále Miss Czech republic gradují, galavečer je v plánu už tuto sobotu. Graduje ale i spor jedné z finalistek, influencery Veronicy Biasiol, a její matky Kláry. Ta poslední týden sdílí na Instagram stories příspěvky, které víc než otevřeně naznačují, že mezi ní a její dcerou není něco v pořádku. Biasiol teď stejnou cestou odpověděla.

„Špinavá voda nikdy nezabránila rostlině v růstu. Nenech negativní slova zastavit tvůj progres,“ píše se v překladu z angličtiny na citátu, který si influencerka, podnikatelka a finalistka Miss umístila na svůj profil. Podle mnohých sledujících to Veronica Biasiol myslela právě na svou matku.

Ani ta ale nezahálí a zvláštní věci zveřejňuje dál. Například citát, který popisuje filozofii narcismu a člověka, který všechny své chyby dává za vinu někomu jinému.

Strefování se do ostatní, ať už přímo nebo nepřímo, je něco, co Klára Biasiol, realitní makléřka z Liberce, dělá na Instagramu dlouhodobě. Například v dubnu 2021 sdílela archivní fotku s Filipem Horákem, otcem Biasiol. „Vše nejlepší k narozeninám mému bývalému manželovi. Není to nejlepší otec, ale skvělý genetický materiál pro mou dceru! Díky Filipe za náš poklad Veronicu,“ napsala k fotografii.

Že Klára Biasiol něco chystá, nasvědčují její profily už pár dní. Nejprve naznačovala, že by mohla odhalit „pravdu“ kolem soutěže Miss Grand, která je součástí Miss Czech republic, teď zveřejnila další story. „Ticho před bouří,“ napsala k fotce, kde má nalitou sklenici vína. Právě Miss Grand je, jak už redakce Antiyoutuber.cz informovala, teď hodně probíraným tématem. O tom, že by snad Biasiol měla mít zaručený úspěch právě v této soutěži, spekulují lidé dlouho. A nepomohl tomu ani scénář, který šéfka Miss Taťána Makarenko ukázala na svém Instagramu a kde právě jméno kontroverzní influencerky figurovalo v TOP 5.

Nutno dodat, že nebýt kontroverzí, mohla by účast Biasiol v soutěži krásy být pro mnohé dívky inspirací. Trpí onemocněním vitiligo, kvůli kterému má po celém těle pigmentové skvrny, není heterosexuální orientace a podobně. Jenže všechny nejasnosti kolem tomu moc nepomáhají.

Témata: Veronica Biasiol