Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

I díky OnlyFans plánuje Xholakys nakupovat byty. Chce se soustředit hlavně na svou psychiku

OnlyFans tvůrkyně Valerie Holáková alias Xholakys na Instagramu promluvila o svých plánech. Chce si prý koupit několik bytů a i nadále se soustředit na své psychické zdraví. Zároveň se také řekla, jaký názor má na youtubera Sibiřana. S mnoha jeho názory prý nesouhlasí. Nyní také odmítá seznamování s novými lidmi, protože se chce soustředit sama na sebe.
  9:06

Jedna z nejznámějších českých OnlyFans tvůrkyní Valerie Holáková se i nadále snaží zcela změnit svůj život. Nikdy se netajila tím, že má psychické problémy a často proto musela užívat předepsané léky. Některé látky, které do sebe dostávala, ale rozhodně na předpis nebyly. Nyní se ale na Instagramu pochlubila, že jde vrátit igelitku plnou různých léků, které už užívat nechce.

Zbavení se zbytečných léků ale není jediná věc, kterou se Holáková alias Xholakys rozhodla udělat. Na svém Instagramu totiž prozradila, jaké věci chce v nejbližší době zvládnout. „Chci koupit byt v Praze a potom alespoň dalších pár, minimálně dva, ve světě. Co se týče psychiky, tak se chci naučit více říkat ne,“ řekla Holáková. Koupě alespoň tří bytů vyjde Holákovou na několik milionů korun. Mladá tvůrkyně si ale díky OnlyFans vydělala už několik milionů, takže by pro ni taková investice neměla být žádný problém. Lidé se Holákové zeptali, jak na její tvorbu reaguje její rodina. Holáková se nechala slyšet, že je jí její rodina obrovskou oporou. „Oni se mi starají o účty z OnlyFans, protože komunikují s mojí účetní. Já sama tomu nerozumím a oni to dělají rádi,“ řekla Holáková, která má prý s rodiči natolik dobré vztahy, že jí nevadí mluvit s nimi také o sexuálních partnerech.

Holáková prý ale nyní nemá v plánu se seznamovat s nikým jiným. Především za to může fakt, že se chce i nadále soustředit pouze sama na sebe, protože se potřebuje uzdravit po psychické stránce. Zároveň prý nyní nedokáže být ani pro někoho podporou, protože toho má sama hodně. O žádný vztah Holáková tedy nyní nestojí. To dala také jasně najevo mužům, kteří jí psali na Instagramu. Podle ní ji opravdu nemilují. „Jelikož mě miluješ na základě nějaké své iluze vymyšlené v hlavě, tak nemiluješ mě, ale tu iluzi. Proto tomu nevěnuji pozornost. Je to od vás milé, ale raději dávejte lásku skutečným věcem než iluzi,“ radí Holáková. Podle ní také muži často ženám skládají falešné komplimenty, aby je oblbli, ale ve skutečnosti je za tím něco jiného. Daleko více ji proto potěší, když ji pochválí nějaká žena.

Holáková také promluvila o svém přátelství s youtuberem Sibiřanem, se kterým se dříve bavila. „Se Sibiřanem se naše cesty rozešly, ale nikdy ne oficiálně. Hrál v tom určitě velikou roli nesouhlas s většinou jeho názorů. Hodně jich nepodporuji a nelíbí se mi. Asi postupem času začal každý z nás pohlížet na situace jinak,“ řekla Holáková. Dříve prý bydleli kousek od sebe a také to je jeden z důvodů, proč už se Sibiřanem není v kontaktu. Nijak se prý spolu nepohádali, ale Holáková nyní zkrátka nemá zájem dělat se Sibiřanem jakoukoliv tvorbu. Její největší prioritou je v tuto chvíli očividně její zdraví a potřebuje se soustředit pouze sama na sebe. To, že se hodlá změnit, nastínila Holáková už v minulosti, kdy na svém Instagramu promluvila o různých problémech, se kterými se potýká.

V minulosti měla Holáková problém s drogami a brala nadměrné množství léků. Zároveň se dlouhou dobu potýkala s psychickými problémy a dokonce se pokusila spáchat sebevraždu. Spolykala totiž 50 Xanaxů, které následně zapila vodkou. Tehdy ji zachránila její matka a Holáková několikrát skončila v psychiatrické léčebně v Bohnicích. Na Xanaxu si na víc vypěstovala závislost, protože měla tento lék předepsaný od svého lékaře a mohla si tak upravit dávkování léků podle sebe. Špatný životní styl a také různé látky, které do sebe dostávala, se na ní podepsaly. Holáková se ale rozhodla, že se chce změnit, ale znamenalo to pro ni také to, že musela ze svého života nadobro odstřihnout některé lidi. Zatím se ale zdá, že se Holákové její změna k lepšímu daří.

Témata: Xholakys