Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Jennifer Lopez | foto: Profimedia.cz

Strmý pád Jennifer Lopez: Natáčí bizarní filmy o sobě a lístky na koncert prodává za 165 tisíc

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopez čelí kritice na sociálních sítích. K novému albu vydala nejen film, ale i dokument. Oba jsou podle fanoušků hrozné. Lidé však kritizují i cenu vstupenek na její koncerty. Prodává je v přepočtu za 165 tisíc korun a nepřekvapivě je nikdo nekupuje.
  8:56

Jennifer Lynn Affleck je známá spíše jako Jennifer Lopez nebo J.Lo. Proslavila se sice nejvíce jako zpěvačka a herečka, je však také tanečnicí a módní návrhářkou. Začátkem roku 2000 ji znal téměř každý na světě. Teď však její kariéra poměrně dramaticky upadá nejen do zapomnění, ale i kvalitou výstupů.

Lopez odstartovala kariéru jako herečka. Začala hrát ve filmech už v roce 1993, proslavily ji však až pozdější role ze začátku nového tisíciletí. Zahrála si například v romantických komediích Svatby podle Mary, Krásná pokojská, Smím prosit? a nebo Příšerná tchyně. Nelze nezmínit i její hudební kariéru. Vydala celkem osm hudebních alb a její skladba We Are One (Ole Ola) byla oficiální „znělkou“ k Mistrovství světa ve fotbale. Nahrála také několik skladeb s rapperem Pitbullem, které byly, a dodnes jsou, velmi populární.

J.Lo se v showbyznysu pohybuje už zhruba třicet let, její fanoušci ji proto mohou znát z různých období její kariéry. Někteří si mohou pamatovat ještě její vztah s Benem Affleckem mezi lety 2002 až 2004. Ač se ze začátku zdálo, že jejich vztah bude symbolem nehynoucí lásky, nakonec se pár rozešel. Od té doby se několikrát spekulovalo o tom, zda pár tvoří znovu. Nakonec se spekulace potvrdily až relativně nedávno. S Affleckem se totiž v roce 2022 poměrně překvapivě vzali.

@whoisadiv jlo please leave us alone PLEASE 😩😩😩 #Jlo #jenniferlopez #fyp #thebronx #nyc ♬ original sound - Alex Duncan IV

Právě vztah s ním měl mimo jiné inspirovat také její nové hudební album, které vyšlo letos v únoru a nese název This Is Me...Now. Jenže albem její projekt neskončil. Společně s albem také vydala film, který nese název This Is Me Now a Love Story a později dokument s názvem The Greatest Love Story Never Told o tom, jak film vznikal. Ač je její krok neobvyklý, nejde o nic převratného, pokud by projekty financovali sponzoři nebo by byly na zakázku. To však není případ Jennifer Lopez. Všechny tři části projektu vymyslela sama a také je sama zaplatila. rozpočet na ně byl 20 milionů amerických dolarů.

Když se fanoušci Lopez dozvěděli o novém projektu, byli skeptičtí. Navíc po tom, co letos v únoru všechny tři části projektu vyšly, ukázalo se, že měli fanoušci důvod k pochybám. Denně se totiž objevují negativní recenze jejích audiovizuálních děl. „Tohle je film, o který si nikdo neřekl. Naprosto zbytečné, chce jenom získat pozornost. A nejde jí to,“ směje se autor jedné z nich. K filmům byli skeptičtí i filmoví kolegové. Oslovila několik celebrit, které si měly ve filmu zahrát, nicméně se šíří dodnes zvěsti, že nikdo jiný kromě ní z jejího projektu příliš nadšený nebyl. Oslovila například Taylor Swift, Arianu Grande, Snoop Dogga nebo Jennifer Coolidge. Nikdo z nich se ale v ani jednom z filmů neobjevil.

Kritice se Lopez dostává nejen kvůli nesmyslným filmům, ale i kvůli tomu, že se rozhodla vrátit zpět éru „Jenny from the block“, tedy období, kdy vyrůstala v newyorském Bronxu nezaopatřeným rodičům původem z Portorika. Jenže lidé na TikToku si myslí, že Jenny rozhodně není „in the block“ a je v podstatě nejdál od bloku jak to jenom jde. Zároveň se lidé zlobí, že Lopez nedělá nic pro komunitu ze které pochází a za celou třicetiletou kariéru se ani nepokusila nic dělat.

Názor, že Jenny rozhodně není „in the block“, podle lidí podporuje i cena vstupenek na její koncertní turné. Lístky se prodávají sice už delší dobu, nicméně příliš mnoho lidí si je nekupuje. VIP vstupenky stojí totiž téměř 7 tisíc dolarů, tedy více než 165 tisíc korun. Vstupenky bez jakýchkoli výhod se pohybují kolem 1500 dolarů, nejlevnější stojí 80 dolarů. Ty však jsou na nejvzdálenější místa v hale. Koncertů měla mít třicet, žádný z nich se však nevyprodal. Kvůli tomu, že se jejímu turné příliš nedaří, se ho rozhodla přejmenovat a zdá se, že chce v lidech navodit pocit, že uslyší její největší hity v jeden večer. Jestli se to doopravdy stane je otázkou, lidé ne sítích jsou už teď přesvědčení, že se jedná o největší pád kariéry nějaké celebrity, kterou zažili. A pravděpodobně mají pravdu.